Yapma Ozooo Bu soruya hep sağlık ve huzur derdim. Şimdi şans diyorum 🤷🏼♀️ Sağlıkta istiyorum tabi, evlatlarımın sağlığı, onlara iyi bakabilmek için de biz annelerin sağlığı ❤️ Şanslı olduğum sürece de zaten huzurlu olacağımı düşünüyorum 🫠
mondecaidensecmeler Ozooo bebisimi sağlıklı bir kucağıma almak ve sağlıklı bir şekilde büyütmek Huzur Sağlık Ve para 😊
LadyGaddar Ozooo Öncelikle ülkece huzur sağlık Ailem içinde içimde bir isteğim var gönülden istiyorum inşallah olur Bende cocuk istemem rabbim isteyene versin 😬 Sağlık huzur mutluluk 🌸
seray2023 Ozooo huzur mutluluk sağlık ve 2 ncı bı bebiş istiyorum oğlumun sağlıklı bı yıli olsun istiyorum ve bı kız kardeşi oldun yeter
TulayGeriDon Ozooo Kızıma sağlık. Eşime güç kuvvet. Evime bereket. Bana sabır. Yuvama huzur mutluluk, ülkeme barış getirsin. Dünya da ki zulüm bitsin. 2025 iyilikle gelsin.
girlmama Ozooo ahahhahaja benimkide Dorik le (kızım) sakin ve güzel günler geçirmek bolca alışveriş yapmak 😂
anonim96 Ozooo öncelikle saglık sonra sakın kalabilmek düzenli olarak ders çalışmak ve atanmak ,iradeli olmak , ehliyet almak, eşimle ve kızımla mutlu huzurlu yaşamak başka kimseyi yatılı evimde istemiyorum. Bunlar olsa çok mutlu olurum