fatmaa37demir Yaademm yaaa evet inşallah öyle gözüküyor yine gecikmeyi bekleyip tekrar test yapicam haftada ya da doktora giderim ❤
Yaademm fatmaa37demir bana dua et olurmu bende sana hamile haberimi veriyimm çok mutlu oldum adına ❣️❣️
Diva fatmaa37demir adet günü erken gebelik testi yapmıştım farklı farklı marka hepsi negatifti yinede kan verdim kanda pozitif çıktı şuan kedis yanımda uyuyor 8 aylım olduk bile 😊
Beybisii_ fatmaa37demir bende 2.gununu ne yapmıştım gecikmenin normal test çıkmamıştı ama kanda pozitifti 18di değerim kaset testte değerin 50yi geçmesi lazım o zaman cikiyor
kelebegiminannesiyim Yaademm adetimden 9 gün önce kahverengi akıntı geldi ama neyin nesi bilmiyorum. Kötü bir şey de olabilir diye korkmuyor değilim de Bugün test yaptım negatif çıktı adetim 5-6 gün var
fatmaa37demir Yaademm yok canım emin olmak için bir iki gün daha bekleyip tekrar bir test yapicam yanılmış olmak istemiyorum sonradan adet olan çok kişi gördüm. Haftayada ilk dogumumu yaptığım doktoruma gidicem inşallah
Yaademm kelebegiminannesiyim yerleşme kanaması falandır inşallah bende ne hamilelik belirtisi var ne gebelik 🤦♀️
kelebegiminannesiyim Yaademm inşallah canım. Günler geçmek bilmiyor. Hamileler bize dua etse ne güzel olur değil mi
kelebegiminannesiyim Yaademm 2 tane hamile arkadaşım var onlara dua ettiriyorum Rabbim onların duasını kabul eder inşallah.
fatmaa37demir Yaademm kotu düşünmek yok canım bende hiç umutlu değildim Allahtan umut kesilmez asla bak bugünde cuma bol bol dua et
Yaademm kelebegiminannesiyim benide söyle olur mu kimin duasının kime tutacağı belli olmaz Allahim biran önce kavuştursun bizi inşallah
kelebegiminannesiyim Yaademm söylerim tabii canım. Bugün yine test yaptım yine negatif. Sanırım o gelen kahverengi akıntı farklı bir şey
cauuv2 fatmaa37demir istiyorsan insallah vardır canım ama daha erken gibi. Ben adet 3 gün geçince aşırı silikle ögrendm geç döllenme olmus
Yaademm fatmaa37demir bana dua et olurmu sen hamilesin duan kabul olur biran önce banada nasıp olsun🤲🥰
Yaademm kelebegiminannesiyim olsun canım adet olana kadar umut var bende yaptım benimde negatif malesef