Yaademm fatmaa37demir pembe değilde beyazsa kuruma çizgisidir canım ben erken testte bile kuruma çizgisi gördüm inşallah hamilesindir inşallah 🥰
kelebegiminannesiyim fatmaa37demir bu ay hamileliği bekleyen çok sanırım. Rabbim hepimize çift çizgi görmeyi nasip eylesin inşallah
Yaademm kelebegiminannesiyim evet canım ya ne kadar çok kişiyiz hamile kalmak isteyen biran önce kavuşuruz inşallah
kelebegiminannesiyim Yaademm geçmiyor kendi içimde yaşamak daha çok yoruyor. Olacak mı olmayacak mı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim. Belki olur da eşime sürpriz yaparım diye ona da bir şey diyemiyorum. Bir umut işte.
fatmaa37demir kelebegiminannesiyim hepimiz aynıyız vallahi supriz yapmak istiyorum bende o yüzden bekliyorum bakalım inşallah nasip olur hepimize
Yaademm kelebegiminannesiyim ben kimseyle konuşamıyorum da bu konuyu kimsenin haberi yok 2 senedir Allah’tan burda sizle muhabbet ediyrouzda
kelebegiminannesiyim Yaademm benim de korunmayı bıraktığımı ve pcos olduğunu kiöseye söyleyemedim. Pcosu sadece anneme söyledim o kadar (Yani eşim dışında)
Yaademm kelebegiminannesiyim sen benmisin acaba🤣🤣 bende kimseye söylemedim elimden gelse mümkün olsa korunmayı bıraktığımı kocama bile soylemiycem ama imkansız🤣 bide duyuyorum herkezden şu hamile bu hamile iyice geliyolar bana
Mavili-mavilimorcicek fatmaa37demir Önemli olan adet gününün kaç gün önce birliktelik olduğu yani test de pozitif çıkması için ilişkinin olduğu gün ile adet günü arasında en az 12 gün olmasi gerekiyor.
Yaademm kelebegiminannesiyim işte bende aynı dusuncedeyim kim sorarsa korunuyoruz istemiyorum diyorum olursada bilmeden oldu diycem çok kötü bişey ama benim için çok zor içten içe mahfediyor beni