berenduruu arasbek Sabaha randevu aldım Sinan tan dan. Bakalım ne diycek o şehir hastanesi neden bizi bu kadar zor durumda bıraktı Allah’a havale ediyorum eğer bişey çıkmasa yarın
sezerckmom arasbek evet canm aynı şeyleri bende yaşadım devlet hastanesi işini sallayarak yapior doğru düzgün çekilmedi bana bandaj bile takılacak dendi ama yanlış bilg cikti
berenduruu mobesebesir gereçten de öyleymiş Özel hastaneler den hep korkarım para için herşeyi yaparlar ama Sinan hoca öyle değil bir daha gelelim mi dediğimizde. Gerek yok kalçayı çekip çıkarmasanız gelmeyin dedi başkası olsa para için gel diyebilirdi
berenduruu arasbek Ya evet gittim sabah erkenden buraya yazdım ama göndermemişim Evet bizede aynısını dedi. Değerimiz 72 çıktı etlik şehir hastanesi 58 demişti. Bandajı takmayın dedi çok şükür Allah sizden de razı olsun vesile oldunuz
arasbek berenduruu çok sevindim aklım hep sizdeydi siz yazmayınca korktım acaba kötü mü çıktı değerleri diye Rabbim evlatlarımıza sağlık şifa versin inşallah amin cümlemizden razı olsun
arasbek berenduruu evet bize de gelmeyin dedi eşim bi kaç kere dedi hatta gelelim mi tekrar diye hayır dedi
berenduruu arasbek Allah razı olsun Ben tam odadan çıkarken yazdım asansöre binince göndermeyi unutmuşum yazdım sanıyordum
berenduruu arasbek hatta sanırım Sinan hoca sizden bahsetti geçen hafta biri daha geldi dedi yanlış ölçmüşler sizin gibi. Dedi
ogretmenanne2024 arasbek kesinlikle doğru söylüyorsunuz benim bebeğime de bandaj taktirdilar 10 gün taktik sonra profosere götürdüm röntgen çektirdi bu bebeğin bandajlik durumu yok demişti
arasbek ogretmenanne2024 yavrum. Benim ben bi gün bile dayanamadım Rabbim sürekli takacak olanların yardımcısı olsun
berenduruu ogretmenanne2024 Sizinle başka postta konuşmuştuk. Gazi üniversitesine gidin demiştim hatta gittiniz mi Hakan hocaya