Dedektifgadget arasbek benim kızımda da gerilik vardı iki üç doktora götürdüm sonuç aynı çıktı bir ay çift bez taktım geçti çok şükür
berenduruu ogretmenanne2024 çok şükür Allahım bak iyiki götürmüşsün. Yoksa bandajla aylarca kalacaktık
ogretmenanne2024 berenduruu aynen bugün etlige gittik siz yine de kontrole getirin dedi ocakta orda da ultrasona alacaklar
berenduruu Esinzhl İş bilmez insanları bırakmışlar oraya bir dakika bile sürmedi baktığı ultrason çıkık var deyip gönderiyorlar işte Allah düşmanımı düşürmesin oraya Çok şükür ki bebeklerimiz iyi
berenduruu ogretmenanne2024 demediler mi neden yanlış ölçüyoruz diye kaç kişi burda konuştuk hepimizinki yanlış ölçmüşler benimde 9 ocakta. Ultrason var etlik şehir hastanesinde ama gitmiycem
ogretmenanne2024 berenduruu bişey demediler ama ben de gitmeyi düşünmüyorum yine bizi muallakta koyacaklar 2 ay sonra profosere gidicez tekrar kontril için çağırmıştı
berenduruu ogretmenanne2024 Aynen bize de öyle dedi 6. ayda gelin kontrole diye bizde oraya gideriz Şehir hastanesine bir daha Allah düşürmesin
asyahan arasbek ankara sehir hastanesinde cekildi ama ultrason sadece 2 dk sürdü benim icime sinmedi bu 3. Cekilisimiz. Sinan hocaya ne kadar ucret ödemiştiniz ve hemen randevu bulabiliyor muyuz acaba