begonya1 uykusuzluklarinanasi Mamadan olması çok üzdü beni ilk baş anlayamadım hareketleri 😢 gece emiyor uykuluyken yarın ilk işim almak olucak
uykusuzluklarinanasi begonya1 görümcemde mama değiştirmek istemişti optipro almıştık o gün ve bebişko kabız olmuştu bi anda🥹 araştırmış ve mamadan olduğunu öğrenmiş sanırım doktorunuda aramıştı. kullanım amaçları farklıymış. umarım geceniz rahat geçer devamında🙏🏻 ılık bi duşta iyi gelebilir
asanaleyna Benim bebeğim 40 günlük biz de comfort kullanıyoruz takviye olarak gaz sorunu yaşamıyoruz. Eczacımız alırken comfort önerdi bu gaz yapmayan dedi büyük ihtimalle comfort gaz sorununu en aza indirgeyen çeşidi sma mamanın
gzdcpn begonya1 Biz de başlarda optipro kullanıyoduk bi gram uyudug gece uykusuda yoktu yavrumun..Zaten gazlıyız koliğiz ama optipro bizi bitirdi..Comfort mucizeler yarattı diyemem ama eğeyce rahatlattı..Kesinlikle mamadandır üzülmeyin..
ayshehacioglu begonya1 benim bebeğime de optipro kullanıyoruz 4-5 günde bi kaka yapıyor az da olsa gaz problemi yaşıyoruz comfort a geçicem yarın umarım kaka problemimiz düzelir🙏🏻
begonya1 ayshehacioglu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim gaz problemler başladığında sma comforta geçtik ve gaz problememiz bitti en fazla iki gün kakası gecikiyor umarım bebişinizede yarar 🌸