zuhalsebu begonya1 ikisini de aldık kullandık ama hiçbir şey fark etmedi bizde ama smaya geçtiğimizde 9 aylık vardı kızım erken dönemde tüketmedi fark ederse bilmiyorum
begonya1 zuhalsebu Gaz problemimiz bitti derken başa döndük gibi oldu iki günde etki eder mi böyle anne sütü mama alıyor sadece en fazla üç öğün mama alıyor anlamadım mamadan mı kafam karıştı
balkizim1 begonya1 surekli gaz masajı yap gazını rahat çıkarsın birikmesi çok oluyor bende sma kullandım surekli
uykusuzluklarinanasi begonya1 ikisi arasında bir fark vardı tam hatırlamıyorum ama birisi kabız olan bebeklere göre değil. diğeri kabız olan bebekler için. anlattığınıza göre comfort sizin için iyi olanı. içeriğiyle alakalı bir durum. yapabiliyorsanız nöbetçi eczane bulup mamasını alın. yoksa çok zorlanırsınız 🥹
begonya1 uykusuzluklarinanasi Mamadan olması çok üzdü beni ilk baş anlayamadım hareketleri 😢 gece emiyor uykuluyken yarın ilk işim almak olucak
uykusuzluklarinanasi begonya1 görümcemde mama değiştirmek istemişti optipro almıştık o gün ve bebişko kabız olmuştu bi anda🥹 araştırmış ve mamadan olduğunu öğrenmiş sanırım doktorunuda aramıştı. kullanım amaçları farklıymış. umarım geceniz rahat geçer devamında🙏🏻 ılık bi duşta iyi gelebilir
asanaleyna Benim bebeğim 40 günlük biz de comfort kullanıyoruz takviye olarak gaz sorunu yaşamıyoruz. Eczacımız alırken comfort önerdi bu gaz yapmayan dedi büyük ihtimalle comfort gaz sorununu en aza indirgeyen çeşidi sma mamanın
gzdcpn begonya1 Biz de başlarda optipro kullanıyoduk bi gram uyudug gece uykusuda yoktu yavrumun..Zaten gazlıyız koliğiz ama optipro bizi bitirdi..Comfort mucizeler yarattı diyemem ama eğeyce rahatlattı..Kesinlikle mamadandır üzülmeyin..