Mira__ Dream f9 3 seneyi geçmiştir memnunum günde 5 6 bazen daha fazla çalıştırıyorum bataryası ilk günkü gibi xiaomi kullananların bir kaç yorumda bataryayı 2 senede değiştirdiklerini duymuştum.
prensesannesi07 mami68 Q5 hiç denk gelmedim canım Q8 ve xiomi mop pro arasında kalmıştım Q8 çekim gücü yüksek olduğu için birde çalışma saati daha fazla olduğu için onu aldım halılarım çok aşırı ince bazen çekim gücünden kenarlar katlanıyor ama kendini kurtarıyor
mami68 prensesannesi07 teşekkür ederim darısı bütün bebeli evlere Hem bebek hen ev işleri zorluyor gerçekten
ballibadem_ uykucukoalaa xiaomi s20+ aldım kendi sitesinden 14bindi fiyatı. Üç hafta kadar olmuştur çok memnunum süpürmesi silmesi gayet yeterli. Çöp istasyonu çok da gerekli gelmedi bana sonuçta onun da torbası dolacak ve değiştireceksin dedim çöp haznesini temizlerim aynı şekilde diye düşündüm. Öyle de oldu temizliği hiç zor değil tavsiye ederim
prensesannesi07 Falafel benim Q8 böyle altı çok güzel temizliyor xiominin o kadar fiyatı artması garip geldi acaba o mu iyi diye
Falafel mami68 bende aynı şekilde yapıyorum çok işime yarıyor gerçekten çocuğu alıp dışarı çıkıyorum eve geldiğimde temiz olması iyi hissettiriyor
mami68 Falafel üç çocukla hergün süpürmem çok zor hele silmem imkansız evi toplayıp çalıştırıyorum bulaşığa başlıyorum