uykucukoalaa Tazeanne68100 o kadar veremem malesef s serisi biraz pahali q serisinde de halıda mopu kaldirmiyomus o sıkıntı diyolar 🥲
Hacoks uykucukoalaa hayır yok o fiyatlarda çöp istasyonlu pek bulamazsiniz sanırım bide çöp istasyonlu alırsanız yerinizin müsait olması lazım mesela bir seyin altına o şekilde rahat istasyon koyamazsiniz bide çok gerekli değil yani basit bişey alıp bosaltiyorsunuz
uykucukoalaa Hacoks Xiaomi de buldum ama çekim gücü bı tık düşük o yüzden eledim onu yerim müsait o konuda sıkıntı yasamam ama kolaysa temizliği tabiki gereksiz olur ya
Hacoks uykucukoalaa temizliği gayet kolay toz haznesi açıp dokuyorsunuz arada yıkama işlemi var oda.cok basit suya tuttuğunuz an akip gidiyor yani çok gerekli görmedim sadece dolu olup olmadığını düşünmessiniz tek artısı bu tavsiyem 5000 pa altinda almayın bide fırçalı olanların temizliği zor kauçuk fırça olanlarda saç dolanması olmuyor
kocakaya Roborock Q7 max kullanıyorum halım da fazla ve güzel süpürüyor süpürme izi bile oluyor halı da kılları iyi alıyor ama silmesi bizim sildiğimiz kadar güzel değil ama tozu alıyor işimi çok hafifletiyor
uykucukoalaa kocakaya aslında benim için supurmeden çok silmesi önemli çünkü Dyson da kolaylık hemen supurebiliyorum ama silmeyi sürekli sürekli yapamıyorum tabi
uykucukoalaa Hacoks teşekkür ederim fırçasına dikkat ermek hic aklıma gelmemişti pek de anlamam kauçuk nasıl oluyor diye ama yazıyor mudur ozelliklerinde
Falafel Sssyyyy 24.000 tl verip teknosadan aldık satıcı da güvenilir olsun diye ama trendyoldan alırım derseniz orda biraz daha ucuz
Falafel uykucukoalaa fırça temizliği yapmıyorum hiç dolanma olmuyor zaten. Yarın size fotoğraf atarım ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız
prensesannesi07 uykucukoalaa bende roborock Q8 sipariş verdim bugün geldi pek çalıştıramadım kızımdan dolayı ama süpürmesi gerçekten güzel ama kullanmayı öğrenmem lazım onuda araştırıyorum
mami68 prensesannesi07 q5 in çekim gücü daha fazla acaba arasındaki fark ne Bi tanıdığım s serisinin temizliği daha iyi demişti bende ondan almadım q yu İndirimden 13 e aldım s8 i
mami68 Falafel bende yeni aldım ve artık ev süpürmüyorum önceden de zaten üç dört güne anca süpürebiliyordum ama çok toz pis birikiyordu şimdi evi toplayıp bulaşığa geçiyorum bi taraftanda o süpürüyor hem zamandan hem elektrikten tasarruf üç bebeyle kolay olmuyor öyle ev falan temizlemek
Falafel mami68 bende aynı şekilde yapıyorum çok işime yarıyor gerçekten çocuğu alıp dışarı çıkıyorum eve geldiğimde temiz olması iyi hissettiriyor
prensesannesi07 mami68 Q5 hiç denk gelmedim canım Q8 ve xiomi mop pro arasında kalmıştım Q8 çekim gücü yüksek olduğu için birde çalışma saati daha fazla olduğu için onu aldım halılarım çok aşırı ince bazen çekim gücünden kenarlar katlanıyor ama kendini kurtarıyor
Mira__ Dream f9 3 seneyi geçmiştir memnunum günde 5 6 bazen daha fazla çalıştırıyorum bataryası ilk günkü gibi xiaomi kullananların bir kaç yorumda bataryayı 2 senede değiştirdiklerini duymuştum.
mami68 prensesannesi07 teşekkür ederim darısı bütün bebeli evlere Hem bebek hen ev işleri zorluyor gerçekten