mavi676_ tazecikanne45 kısaca bahsedebilir misiniz rica etsem bende haftalık program ile gideyim dedim ama malzemeleri eksik çıktıkça bıraktım galiba önce malzeme alıp sonra liste yapmak gerekiyor 🥲
LadyGaddar ayseee_ Bende pek sevmem acaba farklı bisey mi yaptın diye sorayım dedim🫠🫠 afiyet olsunnn🌸
Eylul301023 LadyGaddar o da güzel ben evde pişirmek istemediğim zaman yukarıda kayinvalidemler oturuyor onlarda pisiriyorum ama bizim evde koku kalmıyor öbür gün geçmiş oluyor onu fark ettiğimden beri evde pişiriyorum 😀
LadyGaddar Eylul301023 yukarıda kayinvalidemler oturuyor Bu hikaye de yanan kayinvalide oldu😅 Afiyetler olsun 😊
ugze Kanat ve karnabaharı hafif haşlayıp biber sarımsak patates havuç salça toz biber uf ile soslayıp fırına verip tavuğun suyu ile de pilav.cok güzel oluyor🥳
uykusuzzanneee LadyGaddar sadece patates ve yeşillik varsa , en kolayından kıymalı patates yemeği yanına makarna ve yeşil bir salata süper olur 😂
uykusuzanne__ LadyGaddar fırında tavuk but Yayla çorbası yada yaprak sarması daha ona karar vermedim. Salata
uykusuzanne__ LadyGaddar teşekkür ederim canım şimdi evleri temizledim kızımı uyutacam sonra biraz dinlenecem yoruldum yine🌺
Burcukumsal LadyGaddar bugün yayla çorbası tavuk sote ve makarna bıktık artık her gün her gün daha şimdiden yarını düşünüyorum 😂