Beyninizikullanmakucretsizdir Dünden etli lahana sarması var. Eşim menemen istedi onu yapacam yanına çay falan yaparım. Bugün hastayım menüm bu şekilde 🥹
LadyGaddar Anka29 Dövmeye bayılırım ama hep dibi tutar tutmaması için yonteminiz varsa alırım kizlarr
atlasmomyy_ LadyGaddar ben tam bilmiyorum ama kaynanam hep şey yapar demir kaşık vurmayın der hatta pişene kadar karıştırmayın der
Anka29 LadyGaddar ilk kez denedim düdüklüde dibi tuttu biraz başka tencereye aldım ama lezzetli oldu bende bekliyim burda 😊
Beyninizikullanmakucretsizdir LadyGaddar 2 gündür göğsüm ağrıyor kalp ağrısı yaşıyorum. Çarşamba günü randevu aldım doktora gidecem.
syavuz LadyGaddar insanın yemek derdi olmayınca da eli başka bi işe de kalkmıyo tüm gün bebeğimle yatasım var 😂
Sare_nuhaninannesi_05 LadyGaddar domatesi arpa şehriye çorbası Nohutlu bamya yemeği Pirinç pilavı Salata Trileçe Afiyet olsun herkese 🥰💖
mavi676_ tazecikanne45 kısaca bahsedebilir misiniz rica etsem bende haftalık program ile gideyim dedim ama malzemeleri eksik çıktıkça bıraktım galiba önce malzeme alıp sonra liste yapmak gerekiyor 🥲
tazecikanne45 mavi676_ aynen öyle. Malzemeleri alıyorum ona göre liste yapıyorum. Önemli olan az pişirip ertesi güne kalmaması. Yoksa sarkıyor
LadyGaddar ayseee_ Bende pek sevmem acaba farklı bisey mi yaptın diye sorayım dedim🫠🫠 afiyet olsunnn🌸
Beyninizikullanmakucretsizdir LadyGaddar ya kalp ağrısını sürekli yaşıyorum. Göğüs ağrısı 2 gündür var koltuk altıma kadar vuruyor. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sol göğsümde bir şişlik var gibi ağrıyor 😬
LadyGaddar Good_mother Mısır çorbası yapacaktım oğlum burun kıvırdı ya halbuki canım istemişti👀 ellerine saglik🌸
Pikapikapikacuuu LadyGaddar Mercimek çorbası Lahana sarması Köfte Sarımsaklı yoğurt Salata Ayva tatlısı Eşim şehir dışındaydı o yüzden özendim biraz 🫠
LadyGaddar Beyninizikullanmakucretsizdir Çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur ihmal etme Allah korusun