Kalimbanne LadyGaddar köri soslu tavuk ve makarna yapmayı düşünüyorum 🥰 belimin ağrısı geçerse tabi 🥹🤰
Kalimbanne LadyGaddar he doktor bebiş gelmek üzere. Ev işi vs yapma biraz daha dursun büyüsün içerde dedi. Haftaya perşembe cuma gibi alacak😁 Al hazır yufka börek yap iki dkda mis yanına da çay zeytin 🫠
tosbiksmoms LadyGaddar akşama patatesli,ıspanakli börek yapacağim yanına birseý yapmam eşim başka birşey sevmez sadece çay ya da soğuk içecek ister.
Ozooo LadyGaddar sağol canım maalesef öyle kabağı büyük yemez küçük yer diğerini büyüğe karışık yazdım ama 😃
LadyGaddar Ozooo İnan menüyü görünce anladım çünkü bende de aynı durumlar var Dün Bi yemeği 3 tencereye böldüm 🥲 Bize Ekşili Büyük oğluma ekşisiz Kucugume tuzsuz🫠🫠🫠🫠🫠🫠
LadyGaddar Kalimbanne Birden menü kolaylaştı 😂 en güzeli kolayindan yap geç valla çok az kalmış inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın 🥰🤲🏻
LadyGaddar Eylul301023 Bugün menulerde balık bol maşallah kıskandım bende yarın balık alayim😅afiyet olsun🌸
Mikoiledikonunannesi LadyGaddar yaaa inşallah büyüyünce yapabilirsin ♥️ben iki oğlumala parktan eve gidebilirsek basliycam🙏
LadyGaddar Eylul301023 Ben tembel işi yapicam 🙈eşim pişmiş getiriyor ama evde sıcak pişen gibi olmaz tabii
Eylul301023 LadyGaddar o da güzel ben evde pişirmek istemediğim zaman yukarıda kayinvalidemler oturuyor onlarda pisiriyorum ama bizim evde koku kalmıyor öbür gün geçmiş oluyor onu fark ettiğimden beri evde pişiriyorum 😀