ysmnbdj kaanatlas valla bilmiyorum ki canım çok üzülüyorum gördükce 😢8ine randevu aldım gidicez doktora sorucam inşallah alerji değildir
baharmom ysmnbdj maşallah canım 🧿 korkma büyüme atağı bence gelişiyorlar ya başka ihtimal de alerji olur ama onun da sivilcesi böyle değil bu döküntü daha çok benım kızımda da minik minik var
ysmnbdj baharmom aynen canım kaşının ordakiler soyuluyo gibi olmuş çok kuru yuzundekiler suratına losyon veya bebek yagida surmuyorum bekliyorum geçsin diye
kaanatlas zeyybdk sanki daha çoğalıyor gibi 🥹 uykusuzluğu umursamıyorum acı çekmeleri çok kötü oluyor dayanamıyorum ağlamasına
sezerrrr baharmom gece 3 te uyuyor Buda beni çok zorluyor. 12 gibi gece uykusuna dalsa iyi olacak ama nasıl 12 ye çekeceğim bilmiyorum.
Livmom sezerrrr yaa bizde gece 12 de uyuyorduk şimdiyse 2 yi falan bulmaya başladı ve gece aralarda uyanyor normalden uyanmyordu Ataknı geçiriyor nedir bilemedim
sezerrrr baharmom evet 3 te uyuyor 6da ve 9 da uyanır emizirrim geri uyur en son11.30 gibi tamamen uyanıyoruz sonra akşam 6 gibi geri uyuyor geceye doğru uyanıyor 3 te uyuyor geri
baharmom sezerrrr 35 günlük benım istediği zaman yer içer uyur geceleri genelde memede uyur öyle bi düzeni yok genelde yeni doğanlar da düzen olmaz senin maşallah 🧿