NatashaRomanoff ayseee_ afiyet olsun bereketli olsun şimdiden 🙏🏻 bizde nohut ve tavuklu pilav var tavuk haşlanıyor tencerede daha nohutun çözünmesini bekliyorum pilavı da tavuğun suyuyla yapacağım 😁
ayseee_ Evaninanasi off aç kapıyı bende geliyorum hdhdjd soğan dolması geçen gün ilk defa yaptım çok iyi oldu, afiyet olsun çiçeğim 💖
Evaninanasi ayseee_ evet ben de bayılıyorum 😍😍 ama eşim sevmediği için sık yapamıyorum 🥹 bir gün beraber yemek de nasip olur inşallah 🫶
cLearQueen ayseee_ hic iyi degilim. Sordugunuz icin tesekkurler. Uzun zamandir kimse nasil oldugumu merak etmemisti
ayseee_ cLearQueen 🥲 belli ki sıkıntıların var canım ne olursa olsun kendini üzmemeye çalış olan hep bize oluyor maalesef, Rabbim kalbine ferahlık hanene huzur versin insaAllah 🤍
balbocegimely ayseee_ mercimek çorbası. Haftalardır canım çekiyor gaz yapar bebeme diye yapmıyordum dayanamadım artık 😅 aşeriyorum resmen 😂 taze fasülye&pilav🤤🤤🤤🤤
ayseee_ balbocegimely iç kız üstüne bi yemekten sonra kimyon çayı iç hiç gaz olmaz insaAllah, afiyet olsun
NariNariKiminYari ayseee_ dünden kalan soğan dolmam var oğluşumda ton balıklı salata istedi hiçbir şey yapasım yok 🥺
NariNariKiminYari ZeydsMom içi kıymalı değil mi ? Hamuruna da yumurta koyuyorlar bize de azeri arkadaşım yapar
cLearQueen ayseee_ ne kadar iyi birisin.. Allah sevdiklerinle huzurlu omur nasip etsin sana tesekkurler