ayseee_ Burada en sevdiğim post açık ara farkla yemek postu 😂😍 akşama menüde neler var bakalım hamarat hanımlar neler yaptınızz Bizim menü domates çorbası ve taze biber dolması yanına da yoğurt yeter çok şükür 💜
Balkizlarim ayseee_ Etli havuçlu patatesli Brüksel lahanası, mantarlı makarna , domates çorbası salata yoğurt yaptım sabahtan 🌿🙃🥰
cLearQueen ayseee_ o kadar sogudum ki her seyden yemek yapasim bile yok. Ama menunuz harika afiyet olsun canım.
[silindi] Buzlukta hamburger köftem var. Sanırım hamburger ve patates kızartması yapacağım. Elim kolum kalkmıyor..
cLearQueen ayseee_ hic iyi degilim. Sordugunuz icin tesekkurler. Uzun zamandir kimse nasil oldugumu merak etmemisti
[silindi] ayseee_ Keşke ben hasta olsam. Rüzgar bu aralar biraz garip. Sanırım yine hastane sirenleri çalıyor gibi..
Evaninanasi ayseee_ mantı yapacağım akşama. Yanında da kuru patlıcan ve soğan dolması yaptım biraz. Canım çok çektiği için karşı koyamadım mlsf 😅 yanına bir de salata yaparım yeter 🙆♀️
ayseee_ Evaninanasi off aç kapıyı bende geliyorum hdhdjd soğan dolması geçen gün ilk defa yaptım çok iyi oldu, afiyet olsun çiçeğim 💖