26merve26 caganoguz bence sizin alıştırma yapmanız lazım ki kasları gelişsin yüz üstü çok tutun ki sırt kasları gelişsin yani yoksa ne döner ne emekler hep gecikir kasları gelişmesi lazım
26merve26 caganoguz benim bebeğimde 6,5 aylık 10 kg 20 gündür emekliyor bunun kiloyla alakası yok tamamen kas gelişimiyle yere salın debelensin dursun oyuncakları koyun etrafına uzansın falan
Ucansupurge caganoguz canı istemez dönmez,tombistir dönmez,karın kasları yeteri kadar güçlü değildir dönmez, dönmeyi bilmiyordur dönmez. Bol bol dönme antrenmanı yapın karın üstü zaman geçirin karın boyun kasları guclensin 🥰
seval2542 caganoguz benim oğlum 6 aylık emekledi ama 8 aylıkken etrafında döndü sağa sola dönüyordu ama tam dönme yoktu
26merve26 caganoguz alışır canım şimdi kendini kurtaramadığı için ve kasları gelişmediği için yoruluyor muhtemelen teşvik et sende yanına yat falan oyuna ver alışır valla bak
Ucansupurge caganoguz Zorlanıyordur ilgisini çekecek şeyler koy canım önüne hışırtı kitabı ayna, kartlar
seval2542 caganoguz vallahi benim bebeğim emekledi hatta biz bunu dalga konusu yaptık dönmüyor mevlana gibi ama emekliyor çaki gibi diye😂
caganoguz 26merve26 inşallah çok uğraşıyorum bunların hepsini yapıyorum yardım ediyorum direniyor dönmemek icin
26merve26 caganoguz bızdık halbuki dönse sende rahat edersin o da iki oyalanır falan ama ben doğdu doğalı serbest bıraktım hep yerdeydi 4 aylıkken dönmeye başladı sonra emekleme pozisyonuna geçti bukalemun gibi bi ileri bi geri yaptı sonra o ara oturmayı öğrendi haftasınada ilerlemeyi öğrendi 15 günde falan oldu bu olaylar yani bi ucu kanarsa gerisi geliyor inşallah
mami68 caganoguz kilosundan zor geliyor olabilir gelişimi yerindeyse şimdilik sorun etme Maşallah tombişe benim bebeler iki yaşında o kiloda😂
atlaskuss caganoguz her bebeğin gelişimi farklı bence endişe etmeyin benim bebeğim 5 aylık yatmayı hiç sevmiyor dönmüyor da ablamın bebeği 3 aylık hep yatıyor dönüyor da , hiç de dert edinmiyorum bu bi gerilik değil benim kardeşim emeklemeden yürümüş direk mesela her bebeğin gelişimi farklı sizde ayaklarından tutun dönmesini sağlayın gerisi onda artık bebek ne zaman isterse o zaman yapar
caganoguz 26merve26 maşallah bebeginize🥰 inanın çok yaptrdim tummy time etkilerini doğumun dan itibaren hiç sevmiyordu yüz üstünde durmayi
26merve26 mami68 kas gelişimiyle alakalı diyorum canım benim yani kendi 2 çocuğumda kiloluydu sıkıntı yoktu ama kuzenimin alt sınır giden kızı yapamıyordu annesi de pek yere koymazdı kucakta tutardı küçükken mumya gibi sarardı onu demek istiyorum yani bu sefer bebeğin kasları gelişmiyor buda etken olabiliyor ben illa dönsün demiyorum ama bir sorun varsa da bu kiloya falan bağlanmamalı yani arkadaşın çocuğu kaç kg bilmiyorum da 90 kg bi yetişkinle bebek vücudu bir tutulamaz
balporsugu7224 caganoguz hazır hissetmiyor dönmüyordur😅arada egzersiz yapabilirsiniz 8. Aya kadar normal
26merve26 caganoguz inşallah birden herşeyi yapar yada sorun olmasında yine yapmasın canı sağolsun siz üstelemeye devam edin bakalım oyuncak vs doktora da sorarsınız tabi o daha iyi bir yorum yapacaktır sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah 🙏😇❤️
mami68 caganoguz yere ilgisini çekecek şeyler koy sulu oyun matı falan koysan belki ilgi çeker tencere tavayı da çok severler😂