caganoguz Ayaklarından tutup sağa sola ceviriyor kendini ama sırtustunden yuzustune yüzustunden sırtustune donemiyo desteklemeye çalışıyorum direniyor
melekuz caganoguz oglum 6 aylik kendini saga sola ceviriyor ama yüzüstü dönmüyo bir kac denettirdim döndü kendi kendine sonra tekrar denedim bu sefer istemedi ben de zorlamadim demek ki sevmiyo yüzüstü dönmeyi sizin bebeginiz de sevmeyebilir önemli bir sey oldugunu sanmiyorum
Kontes0011 caganoguz onu net hatırlamıyorum da şuan 2 yaşında gelişimi normal. Gördüğüm de 6 aylıktı bizde şaşırmıştık benim ikizlerim de 4-5 ay arası dönmeye başladı. Kızım şuan 3 aylık pek bi hareket yok. Bence korkulacak bişey değil. Geçen arkadaşım diyor benim ki 40 günlükken döndü bilmiyorum nasıl oluyor 😀
caganoguz Kontes0011 arkadaşımın bebeği 6 buçuk aylık emekliyor benim bebegimin biraz kilosu var bacakları falan Tombis o yüzden olabilir diyorlar ama bilemedim açıkçasi. Her çocuğun Gelişimi farklıdır ama anne olarak biraz takıyorum
Zehrabaysan caganoguz her bebek farklıdır.Oğlum 6aylıkken başlamıştı kilolu bir bebekti dönmüyordu.Kızım 4aylık başladı.Endişelenmenize gerek yok bence
caganoguz Zehrabaysan inşallah bi süre daha takip edip doktora götürmeyi dusunyorum biraz da isteksiz açıkçası abisi yavaş yavaş döndürmeye çalışılıyor direniyor 😁
ZeydsMom caganoguz cani istemedigi icin de yapmaya bilir. Bazen bebekler sadece cani istemez diye yapmaz. Kontrollerinde hersey normalse bi sorun yokttur
26merve26 caganoguz bence sizin alıştırma yapmanız lazım ki kasları gelişsin yüz üstü çok tutun ki sırt kasları gelişsin yani yoksa ne döner ne emekler hep gecikir kasları gelişmesi lazım
26merve26 caganoguz benim bebeğimde 6,5 aylık 10 kg 20 gündür emekliyor bunun kiloyla alakası yok tamamen kas gelişimiyle yere salın debelensin dursun oyuncakları koyun etrafına uzansın falan
Ucansupurge caganoguz canı istemez dönmez,tombistir dönmez,karın kasları yeteri kadar güçlü değildir dönmez, dönmeyi bilmiyordur dönmez. Bol bol dönme antrenmanı yapın karın üstü zaman geçirin karın boyun kasları guclensin 🥰
seval2542 caganoguz benim oğlum 6 aylık emekledi ama 8 aylıkken etrafında döndü sağa sola dönüyordu ama tam dönme yoktu
26merve26 caganoguz alışır canım şimdi kendini kurtaramadığı için ve kasları gelişmediği için yoruluyor muhtemelen teşvik et sende yanına yat falan oyuna ver alışır valla bak
Ucansupurge caganoguz Zorlanıyordur ilgisini çekecek şeyler koy canım önüne hışırtı kitabı ayna, kartlar