Feyzosumunannesi nazonunannesi 15 20 damla olması lazım ama emin değilim 2 yıl oldu 🙂 yani sabah akşam şeklinde. Sabah 10 akşam 10 gibi.
gizemarasali simgesell34 canım bebekler ilk zamanlar öyle oluyormuş bağırsakla kordineli ıkınamadıkları için ağlayıp gazı varmış gibi kkınabiliyorlarmış doktorum gaz damlası kullanma günde 2-3 defa karnına masaj yap kalça çıkıklığı yoksa mestikle bacaklarını hareket ettir dedi günde bir kez de mutlaka zeytin yağıyla karnına güzel masaj yap dedi çok şükür atlattık şimdi 2 aylığız 🥰
AlinRabia Feyzosumunannesi kesınlıkle bana da doktorumuz sırayla deneyıp hangısı ıyı gelıyprsa ona bakacaksın demıstı bırde sunu soyleyebılırım yeme ıcme konusunda tavsıyesı su oldu sut ve sut urunlerı tuketme dedı kahveyı ve cayı azalt dedı ve gercekten cok ıse yaradıgını gordum bunları tuketmedıgımde deneyebılırsınız
Munevver-defne simgesell34 “bifidrop probiyotik damla” o kadar damla kullandım bu damla o kadar iyi geldi ki çevreme önerdim onlarda memnun kaldı hem gaza hem kabızlığa birebir etkisi de tez
cansu2600 1234556 Sadece süt ve süt ürünleri aklına gelebilecek ne varsa bu 15 günde yemiyosun dedi. Mesela kek içinde süt var pasta börek yeme peynir vs her yediğimi kontrol ediyorum yemeden önce bunun içinde ne var diye. 15 gün böyle gidicek egerki hafiflemezse et diyeti yaptircam dedi
Bernas simgesell34 relactaz damla kullan canım benim kızıma çok iyi gelmişti uykusunda rahat uyuyordu gazını ve sindirimini kolaylıkla yapıyordu çok iyi gelmişti denemeni tavsiye ederim her emzirme öncesi 6 damla veriyordum sonra emziriyordum günde 64 damlayı geçirmemen gerekiyor kullan faydasını göreceğini düşünüyorum 😇
elayrmbs Bence kulanmanıza hiç gerek yok ben de kullandım ama rutin oluşturursan kendiliğinden geçiyor sabah öğle akşam düzenli masaj yaptım hep gaz damlarının bir faydası yok gereksiz ilaç kullanmayalım bence
Feyza_08 Biz de sab simplex kullandık ama çok gazlı ve ağlıyordu artık alışmıştı o damlaya sonradan ZİNCO kullandık bitkisel gaz damlası o çok iyi gelmişti
azazazazazaz Ben kızım ilk doğduğu zaman gaz damlası kullandim ama fayda etmedi gaz ve sifuk algınlığı için hafif zeytin yağı ve toz kimyon ısıtıp ılık şekilde karnına sürün ve karnını bi bezle sarin rahat uyur
azazazazazaz Ben kızım ilk doğduğu zaman gaz damlası kullandim ama fayda etmedi gaz ve sifuk algınlığı için hafif zeytin yağı ve toz kimyon ısıtıp ılık şekilde karnına sürün ve karnını bi bezle sarin rahat uyur
Elifadaannesi simgesell34 bütün gaz damlalarını denemiş biri olarak en iyisi mommys bliss ama şu bi gerçek her çocuk farklı olduğundan deneye deney ona iyi olanı buluyorsunuz
Lina_382 simgesell34 b er n direk kimyonlu kaynatıyordum kupa bardağın 3 parmak su bir kay kaşığı kimyon kaynayınca bekletip ılıdıgında içiyordum nir çay kaşığı kızıma içiriyordum eğer emziriyorsanız rezene çayı da için hem süt yapıyor hemde rahatlatıyor şimdi size anlatırken zamanın ne çabuk geçtiğini anladım 😩