betularas simgesell34 ben kimyon çayı içirdim arkadaşımda aynı şekilde çok iyi geldi 1 fincan demliyorum 1 ya da 2çay kaşığı oğluma verdim fincanıda ben içtim Lütfen kimse küçücük çocuğa kimyon içirilirmi demeden önce kullandığı damlanın içeriğine baksın. Ayrıca not gıda mühendisiyim
Dandinidastana betularas kesinlikle damladan ziyade kimyon en faydalı gelen şey oldu. Tane kimyonu demliyorum hem kendim hem bebeğime veriyorum. 5 aylık gaz azaldı ama bitmedi hala veriyorum iyi geliyo
omeratlas Biogia piyasadan toplanmış bize eczacımız Velavit diye bi damla önerdi bugün doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Ayrıca uyanır uyanmaz karnına masaj yapmak da bizim çok ilimize yarıyor
ipekkusunannesi simgesell34 doktorumuz biogia önerdi fakat piyasada bulamadık bu sıralar zam gelicek galiba sab simplex kullandık içerikleri yakınmış Birde doktorunuza danışmadan röntgen film çektirmeden sakın kullanmayın bağırsak tembelliği olabiliyor diye duymuştum
ipekkusunannesi hulyacam kesin bir dille söylemeyelim bence. Ben emzirmiyorum biberon ucu hızlı akmıyor ek gıdaya diyetisyen kontrolünde geçiş yapmamıza rağmen 6.5 aylık bebeğimde gaz sıkışması oldu film röntgen çektirdik. 2 gün gaz damlası kullanmamız sonucunda bütün sorunlarımız bitti 💗
Tinymom55 simgesell34 ben Tendavit kullanmıştım çok memnun kalmıştım gerçekten hem vitamin hemde gaz damlasıydı günde dört damla veriyordum doktorumuz vermişti zaten
blackvwhite simgesell34 gaz damlalarına asla inanmıyorum o an belki fayda sağlasa da etkisini yitiriyor bence en iyisi her gün aynı saatte probiyotik kullanmak bebeğim kolikti bigaia kullandım çok rahatlatmıştı
defnesevd1 simgesell34 Nurse harveys ın gaz damlası çok iyi tavsiye ederim 20 damla diyorlar verirken ama 10 dan başlatıp verebilirsiniz faydasını görebilirsiniz 😊
esoss22 arasefeannesi biogaiayi bende kullaniyorum 2aylik bebegim alirken 2tane almistik simdi hicbir eczanede bulaniyorum piyasadan kalkmis diyolar siz nereden aliyosunuz
AlinRabia Feyzosumunannesi bıogaıa pıyasa da yok degıstırılmıs ısmı bıgaıa dıye gecıyor bız cok arastırdık adı degısmıs uretımı durmus gıbı soylemler aldık her taraftan doktorumuz bıle aynısını soyledı bıgaıa guzel relactaz ka bırlıkte kullanıyoruz bızde sab sımplex bızde ıse yaramadı nurse de aynı şekilde
Feyzosumunannesi AlinRabia İşte her bebeğe iyi gelmeyebiliyor denemek lazım. Ben kullanalım 2 yıl oldu biogia yi o yüzden bilgim yok şuan.
Limonerik simgesell34 benim bebeğim kolikti inanın denemediğim kalmadı ucuzundan pahalısına hiçbirinden de fayda görmedim rahatlatan biraz kimyonlu su kendimde bebegime de içiriyordum
berentt kagom27 bebeğime acı geliyor sanirim tukuruyor her içtiğinde agliyor 3 aylik siz nasıl veriyorsubuz
suheyla92 simgesell34 cokkk marka denedim en iyi sonucu nurse harvey’s ve esomed esogis damlayi birlikte kullanınca aldim esomed sanciyi aliyor nurse harvey’s gazin çıkmasını kolaylastiriyor tabi eszamanli olarak probiyotik de kullandim tavsiye ederim.
Zelihapyrz21 simgesell34 1 aylık bebeğimde aynı sorunları yaşıyorum kendini kasıyor gazı çok oluyor doktor tavsiyesiyle sab simmplex aldım bugun 2. Günüm gazını çıkarmasına yardımcı oluyor
maysamoms33 simgesell34 kimyon bizde ise yaradı tohum şeklinde olanı kaynatıp mamasina ekliyorum doktorum gaz için surup verdi ama ise yaramadı maalesef
ayseglllll berrakyagmur relactaz ı nasıl kullanıyorsunuz bizede verdi dr günde 12 dedi hiç işe yaeamıyor ya