Beyzaaktas Ben diyete başlıyorum en fazla 1 hafta sürüyor ve sadece 1 kılo anca verebiliyorum. Bu yüzden sinir olup bırakıyorum diyeti felan. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl kılo veriyorsunuz. Acilen zayıflamam gerek. Şunu yap hızlı zayıflarsın diyebileceginiz birşey var mı
yasoyy Beyzaaktas wepden motivsyon grubuna girdim ucretsiz diyetisyen gibi ilgi gösteriliyor en önemlisi sabah uyandıktan sonra kahvaltı yapmadan şekersiz kahve, limonlu su ,veya sirkeli su icmelisin iki öğün yapmalisin sadece 12/6 saatlerinde yersen iyi olur hatta akşam yemeğini 5 te yersen daha hızlı veririsin tabi bol su ve bitki çayıyla destekle
Melinasss Beyzaaktas 2-3 gündür uyguladığım bir yöntem var Henüz 500gr verdim ödemden Önceliğini zayıflamaya vereceksin onu anladım. Evi toplayayım temizlik yapayım dersen akşam oluyor. Önce zayıflamak için koyduğum planları gerçekleştiriyorum. Çocuğum az uyuyan ve uyandığında kucaktan inmeyen bir çocuk. Sabah bir kolumda çocuğum tek elle kakaolu tarçınlı kahve yapıyorum büyük fincana yanına bir büyük bardak sirkeli su ve 2-3 tane kayısı koyuyorum. Onları tükettikten sonra öğlene kadar çocuk uyursa biraz zumba yapıyorum. Öğlen yine çocuk izin verdiği zaman 2 yumurta peynir zeytin yeşillik ve ekmek ile kahvaltımı yapıyorum. Ekmeği ölçülü yiyorum. Akşam da 6-8 arası yemeğimi yiyorum. Ekmek yemiyorum ama pilav makarna oluyor illa. Ölçülü yiyorum. Yatmadan evvel yoğurt yiyebilirsem yiyorum. Ara öğünlerde meyve kuru meyve falan atıştırmaya çalışıyorum. Ödem atıcı çaylar içmeye çalışıyorum (Uyguladığım yöntem kendi yöntemim. Uzman değilim. Yanlış bir yöntemde olabilir)
bdesss Beyzaaktas emziriyorum diye sut gelsin diye yeme porsiyonları küçült günde iki öğün ye bol su iç ben böyle doğumdan sonra 25 kilo verdim
26merve26 Beyzaaktas konu birazda aç kalmaktan geçiyor biraz kendini aç bırakacaksın ki vücudun yakacak en büyük hatalardan biri aralarda atıştırmalık yemek çünkü vücut başa sarıyor . Eğer gerçekten kalıcı kilo vermek istiyorsan aralıklı oruç denemelisin ben ilk oğlumda 70 le hamile kalıp 95 le doğum yaptım sonra pandemi falan veremedim verdiğimi de aldım aslında sonra aralıklı oruçla 20 kg verdim ve kalıcı oldu yani asla geri almadım sonra tekrar hamile kaldım 65 kgye düşmüşken 80 le doğuma girdim şuan 6,5 aylık bebeğim 66 kg yim hedefim 60 ve gündüz dilediğim gibi beslenip akşam yemeğinden sonra filtre kahve dışında hiç birşey tüketmiyorum bide su ve ertesi gün ilk yemeği yemek için olabildiğince beklemeye çalışıyorum. He tabi porsiyonlar biraz küçük olacak ekmek fazla tüketmeyeceksin özellikle akşam yemeklerinde zaten tüketince acıktırıyor ama kahvaltıda yiyorum ben bide abur cubur yok.
semabht Melinasss Şu cümleniz bana ilham kaynagı oldu önceligini zayıflamaya vericeksin bu sözünüz motivasyon cümlem olcak bende yarın başlıyorum zayıflamaya umarım sizde hedeflediginiz kiloya ulaşırsınız 😇
kirikkalp Melinasss kakaolu tarçınlı kahve yapıyorum büyük fincana Tadı çok kötü nasıl içiyorsunuz yaa 🤮
Yesillhanim Melinasss önceliği zayıflamaya vereceksiniz derken o kadar haklısınız ki doğum yapalı 3 yıl oldu şu işimi de göreyim öyle başlayayım diye diye kaldım böyle
252504 bdesss gerçekten mi süpersiniz bende yeni doğum yaptım 40 sonra kesinlikle sizin gibi yapacağım
buketadenatalay Beyzaaktas ben diyetisyene gidiyorum ayda 5 kilo verdim daha fazla verirdim de boğazımı bazen tutamadım 🤣🤣 ben yemeyi çok seviyorum bu zamana kadar yediklerimden kilo almazdım doğum yaptıktan sonra nefes alsam kilo almaya başlayınca bu böyle olmaz dedim önce evde kendim yaomaya başladım ama olmuyordu en fazla 3 gün dayanıyordum birinin beni takşp etmesi lazım düzenli bende diyetisyene gitme kararı aldım listeleri kolay ulaşılabilir malzemeler aç kalmadan zayıflıyorum ama diyetin yanında spor şart daha hızlı kilo veriyorsun havalrda soğuk olunca pek dışarı çıkamıyorum yürüyüş yapamıyorum ama evde leslie yapıyorum
26merve26 Fnscns evet abartmamak kaydıyla yiyorum tatlı da tuzlu da kısıtlama yok sadece porsiyon küçük tuttum herşeyden de yedim ama oruç dönemde asla bişey yeme su kahve hariç kahve bile baltalıyor aslımda çünkü vücut yağ yakıma geçtiğinde besin verme ki vücut içerdeki yağı yaksın yani bir lokma bişey yemek bile başa sarıyor
ketenprensess_4747 Beyzaaktas ben Dukan birasina başladım dün insallah veririm.ama illaki tatlı biseyler yiyorum emzirmeden kaynaklı herhalde
ecib Beyzaaktas şuan araliki oruç ve lesile yapıyorum 1 haftada ödem olarak 4 kilo verdim . Bende çok fazla ödem vardı . Şekerli abur cubur ve ekmeği tamamen hayatımdan çıkardım . Çok yiyen bir insandım şuan az ve sık yiyorum bol su içiyorum günde nerdeyse 4 litreyi buluyor sabahları büyük bir fincan limonlu türk kahvesi içiyorum akşam 8 den sonrada da sadece su ve kahve tüketiyorum.( Ben çok hızlı kilo verip çok hızlı kilo alan bir yapiya sahibim )