Minigim38 JuliJuli06 normalde herseyi unuturum ama bunlar aklımda kalıyor🤣merdivenlerin sayısını falan bilirim ne gerekse 🤣🤣🤣
JuliJuli06 Meri-Mel bazi bolumlerde boyle dersler oluyor yaptigin ise gorede puan aliyodun sinav niteligindeydi bende o zaman yapmistim asiri stres atici bisey🤗
Cennetmahallesipembe ornitorenkperi benim kuzenim de hep benimle ilgili şeyler görüyor bende diyorum sadece bana kadar ermişsin 😂😂😂
JuliJuli06 Minigim38 hahahah kiz kafani boyle seylerle doldurma ilgini cekecek daha guzel hafiza gerektiren seylerle doldur napican merdiven sayisini bacim alemsin ya😂😂😍
meraliredam JuliJuli06 dantel nakış sıfır ne yazık ki 🥴 belki sevsem yapabilirdim ama sevmiyorum da.Onun dışında bende resim çizerim kendi çapımda, dikiş biliyorum az buçuk kendi cabamla, sabredebilirsem güzel şeyler dikiyorum bazen 😅
Meri-Mel meraliredam Kimya bölümü yaşlıyım ben bacım 😞 2012_2013 öncesi Dicle üniversitesi yatay geçişlilerdenim
meraliredam cLearQueen ilkokul lise zamanlarında benimde il geneli ilçe geneli vardı şiir kompozisyon yarışması derecelerim ama hem o yeteneğim hem de yazılarım kaybolup gitti sanırım 😏
meraliredam Pikapikapikacuuu Ben amigurumi yapamadım 🙁 enstrüman da ney almisligim var ama hâlâ evde duruyor beceremedim
Meri-Mel meraliredam Sen baya küçüksün canım yaş 34 benim benim memleketim Bilecik Dicle aklimin ucunda bile yok o dönem okuyan yok köyden ilk benim kodlama yanlış yapmışız Denizli diye oralara gitmek nasip oldu işte sonrada derslerim iyi olunca başvuru yaptım ilk tercihim Sakarya idi oldu geldim oradan da derece ile mezun oldum tabi ama bölüm işte ne olur ki olacağı evde ev hanımı