usenmedimyaptimbirvelet JuliJuli06 her dili konuşayım her enstrümanı çalabileyim Matematiği hıphızlı hesaplayabileyim
JuliJuli06 usenmedimyaptimbirvelet ay onlarin bende de olmasini isterdim piyano calmak hayalim ama hic denemedimde 😅
imaddesi JuliJuli06 herkesin her işine koşarım, asla elimi işten çekmem. Aynı tavrı kendime yapılırken görmem. Benim yeteneğim enayilik
Misssitare JuliJuli06 ben güzel şiir okurum😍lisede şiir dinletisine katılmışlığım var. Ah be ne güzel günlerdi🥲
Cennetmahallesipembe ornitorenkperi benim kuzenim de hep benimle ilgili şeyler görüyor bende diyorum sadece bana kadar ermişsin 😂😂😂
JuliJuli06 LadyGaddar ayy cok tatli olmusss bence seri uretime gecip trendyolda bile satilir boyle yastiklar😍
JuliJuli06 Minigim38 hahahah kiz kafani boyle seylerle doldurma ilgini cekecek daha guzel hafiza gerektiren seylerle doldur napican merdiven sayisini bacim alemsin ya😂😂😍
JuliJuli06 venediktaciri yaaa neleri caliyosun bende hep piyano calmak isterdim gitarim var hic beceremedim sus doye duruyor bi kosede😂