[silindi] bende itiraf edim bari. Uzun olacak biraz ama 🙈 bi gün arkadaşlar gece dışarı cıkalım yazlığa gidelim içelim sabaha karşı döneriz dedi. 18 yasındayız kanımız deli akıyor😂 gözümüz görmüyor o zamanlar. Ulan nasıl cıkcam nasıl cıkcam düşünüyorum. Öyle geceleri felan çıkamıyoduk dışarı. Bizimkiler uyuyunca kaçtm evden. Uyanmazlar nasılsa sabaha dönerim herkes uyuyo olur dye bi an cesaret geldi şeytana uydum. Yatagımada yastık doldurdum cıktım. Saat 12 felan. 1.5 saat yol gittik zaten baya uzaktı. Neyse yazlıga girdik yarım saat geçti geçmedi telefon calıyo annem arıyo. Aha dedm sıçtık. Ne dicem ne dicem. Beni kocaya kaçtı sanmışlar kimliğim felan yok.😂 neyse hemen geri dönüyoz dedim cıktık yola. Ama nasıl gidiyoz varya üç bucuk. 3-4 aramaya actım nerdesin sen diye bagırıyo geliyom dedm kapattım suratına. 1.5 saatlik yolu yarım saatte geldik. Yolda düşündüm üç harfliler götürdü beni dicem. Yoksa dayak yicem. Bari delirmiş gibi yapım diyom dayaktan kurtulim 😂 Eve girdim başladım bağırmaya şu arkandakini götür söyle ona gelmesin gelmesin diye cıgırıyom. 😂😂 neyse bi tokat yedim kendime getiriyo beni sözde. Noldu diyo annem. Anne dedim bana üç harfliler geldi Beni cagırdılar bende gittim dedm. Kimliğinide mi al dediler dedi neyse geçiştirdim😂 ama dayaktan kurtuldum. 😂😂😂😂 1 hafta sonra hoca cagırdılar Bunun hiç bişeyi yok yalan söylüyo dedi. 😂😂😂 öyle öğrendiler ama yazlıga gittiğimi hala daha bilmez arkadaslarla iki tur attık mahallede dedim 😂😂😂😂 ah anacım ah ne çektirdim sana. Şimdi düşünüyorum ne cesaretmiş lan diyom kendi kendime😂😂