[silindi] itiraf ediyorum 🤣😂 orta okul zamanı halamın çocukları falan o zmaan aile apartmanımız yapılıyordu inşaat halinde yerlerden sigara izmariti toplayıp inşaatın çatısına çıkıp Bi güzel içerdik iyi bi haltmış gibi bi de yanımıza soğan alırdık onu Bi güzel yerdik ağzımız kokmasın diye 🤣 o zaman camelin çikolatalısı vardı gidip ondan alıp içmiştik çok güzeldi ama tadı olsa yine içerim 🤪 Bi de liseye yeni geçmişim ve mahallede değişikliği yapıp okulun yakınına tasındık okul açıldı neyse mahallede de Bi çocuk var bakıp duruyor teklif gönderiyor illa Bi konuşsun benimle falan Bi arkadaşta kanıma girdi Bi konuş kabul et ne olacak sanki diye (bu arada hiç sevgilim olmamış ünv son sınafa kadar) sadece konuşurum o kadar dedim neyse akşam mahallenin tenha köşesinde çocuk bekleyecek bende yanına gidip konuşacağım akşam oldu ve ben çocuğun yanına gidemedim o ara tatil girmişti yaz tatili 2 hafta halamgil de kaldım çocuğu görmeyim diye 🤣 yolumu değiştirdim resmen kaçtım onu da orada diktim 🤣 şuan olsa yine aynını yaparım 🎉