[silindi] tek tek okudum şimdi yazmaya karar verdim 🙈 ortaokul döneminde okul çıkılı eşimle buluşurduk ilçe yeri küçük yer dedikodu çok döner gizli gizli buluşurduk okulumun hemen yanında piknik parkı vardı oraya giderdik annemlerede dershanedeyim derdim tabi annem anlamıştı bende bi şeyler olduğunu ama çözememişti neyse buluşmadan sonra dershaneye uğrayıp babamın dükkanına geçerdim bi gün dershaneye girdim güvenlikçi annen geldi seni arıyor heryerde dedi hemen dükkana gittim babam kapının önünde bi tokat attı kimleydin dedi içeri girdim annem ağlıyor kim seni ayartan diye bende anne bi çocuk var beni rahatsız ediyor okul çıkışı sıkıştırdı bıçak çekti dedim o zamanda rahatsız eden biri vardı belalı biriydi babam çocuğu beyzbol sopasıyla dövmüştü birde yeni evliyim denizliden hataya gelin geldim bu güne kadar içmişliğim yoktu eşimin iş arkadaşının eşi geldi bizde kalacak bunlarda iş arkaaşlarıyla otele gidecek yemek yemeğe hangi cesaretle gönderdiysem ben 3 o kızda 1 haftalık evli bizde çıktım dışarıya içki almak için otostop çektik 😁 aldık geri döndük tabi üstümüzde şort mini etek iyi çıktık öyle dışarıya aldık bi parkta içtik sonra eve geri geldik evde başladık evde devam ettik neyse benim kafa iyi gitmiş kızda videoya almış ben bağırıyorum o onur buraya gelcek onun ağzına sıçacam aldatıyor beni kesin falan sonra tuvalete gitmişim orada uyumuşum kızda mutfakta uyuyakalmış bizimkiler gelmiş bizi o halde buldular sonra ev sahibi aradı üst katımda oturuyor dün arkadaş sizdeydi içti mi ne diye evet abla çok içti yapma dedim dinlemedi beni falan diye demiştim her kızı gördüğünde sevmiyorum ben bunu der ev sahibim 😂😂