Oztrk [silindi] hem önce ona hediye olarak verdim h3mde onun hediyesini beğenmedim geri aldım çantasından 😁
Deletedmom025 [silindi] Bende anlatayim barii😁😁 bir gün esimle sevgiliyiz o arkada mahallede oturuyo ama camlari bizim eve bakiyor daha sonra beni bulusmaya cagirdi bende gittim aksam 7 buçuk sekiz bu arada benim de babam bakkal evimizin oldugu mahallede gizlice ciktim yarim saat konustuk vs vs sonra beni aramaya cikmislar farkina varmislar olmadigimin bende bana çok baska yapiyorsunuz gezmeye ciktim dedim allahtan dayak yemedim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Deletedmom055 [silindi] itiraf ediyorum 😂😂 eşim bazen geciktirici kullanıyordu. Bazi gunler yorgun oluyordu istemiyordu iliskiyi. İki ay once agri kesici diye verdim kudurdu bende istemedim ikidebir noluyo ilacta almadm ben iyi degilim diyip duruyordu iki bucuk saat yalvarmıştı oyle oldu acıdım 😂😂
Erenela_ Deletedmom055 benim eşimde çoçuk duyar diye korkuyor yapmıyor bazen istesede ben de ona vereyim azsın bende çocuk var yapamayız diyecem 🤣🤣🤣
zumramomm Kumru_ ayy sorma.bizim yalanlar çok komikti ablamla kuzen gülmekten yere yatardı ben de oyuncu gibi konuşurdum😁😁
Cigdemcey [silindi] eşimin bi kız arkadaşı vardı çocukluktan ben sevmiyordum ozaman evli değildik görüşme diyemiyordum baktık olmuyor ikisinin arasında laf taşıyarak kızla arasını bozdum eşim hala kızın sevgilisi görüştürmüyor diye biliyor beni sattı işim olmaz dedi bidaha 😂
zumramomm Sblsrgnsn benimde eşimin eski sevgilisi arabasını çizmiş birde not bırakmış o olduğunu öyle anlamıştı🤦
Sblsrgnsn zumramomm not birakmadim ben aklima geldi ama arabasi herseyinden degerliydi onun icin polise falan sikayet ederdi kotu ayrilmistik yani oyle bi ruh hastasiydi korkumdan birakmadim not uzerinden 9 yil gecti bi suru ortak arkadasmz var hala bilmez benm yaptigmi sokaktaki cocuklar yapti sanio yillardir garibim
Balkizim6535 Kavga ettiğimiz bi dönem yeni parfüm almıştı hemde 4,5 şişe. Ağzı açılan şişeydi. Yarısını lavaboya döküp üzerine su doldurdum. Her sabah sıktığında satan adama küfrediyodu bu nasıl parfüm asansörde gidiyor kokusu diye 😂😂Pişman değilim 😂😂