Benimde yakın Bi kız arkadaşım vardı gezer tozardık yer içerdik hesabı hep ben öderdim. Anne babası ayrı annelik babalık yapmazlardı üzülürdüm. Bide eski erkek arkadaşım vardı ayrılmıştık ama bişey ler hissesiyoduk hala birbirimize karşı askerden gelmiş ve bu kız arkadaşımın haberi var bana sürpriz yaptılar birden karşıma çıktı eski erkek arkadaşım. arada görüşüyoduk hep beraber. Bi gün benim doğum günümdü yakın arkadaşım annemden zorla izin aldı doğum gününü kutlucaz biraz geç kalcaz diye. Neyse hep beraber canlı müzik olan Bi mekana gittik bu arkadaşımın erkek arkadaşı geldi benim eski erkek arkadaşım Bi kaç erkek arkadaşını çağırmış. Alkol aldık yedik içtik. Doğum günü partisi yapcaz diye getirdiler beni hesabı bana ve yakın arkadaşımın sevgilisine kitlediler. Hesap da aşşa yukarı 600 TL civarı geldi yarı yarıya ödedik ama çok bozuldum ben. Bi gün yine kız arkadaşım, eski sevgilim ve kız arkadaşımın annesi Bi mekana gittik adım gibi eminim ama hesabı yine bana kitlicekler benimkide aptallık işte ne diye gidiyorsam.müzik çalıyor arkadaşım Bi iki oynadı gitti eski sevgilimin kucana oturdu ben şok geçirdim annesi de o yolda zaten gıkını çıkarmadı gülüp eğleniyorlar. Siz misiniz bana bunu yapan. Mekanda ne var ne yok en pahalı yicekleri söyledim ama kuscam artık ağzıma kadar doldum durmadan bişey ler sipariş ediyorum o mallar da durur mu hesabı bana kitlicekkerini sanıyorlar onlarda sipariş veriyor.sonra ben telefonla konuşcam bide sigara içiyim diye dışarı çıktım. Ben tabi topuk kaçtım ordan 😄kitlendim hesabı onlara sonra bu arkadaşım dedim kızla karşılaştık tabi ben dururmuyum saçını başını yoldum. Eski erkek arkadaşımda çok peşimde koştu kapımın önüne gelip güller notlar bıraktı onu da annemin kuzenine söyledim biraz belalı Bi tip beni rahatsız ediyor diye onuda annemin kuzenine dövdürttüm. Hiç pişman değilim😄😄