pinarsvcn MerVefa değişiyor diyebiliriz ama bazı bebekler daha fena oluyor 🙄 benim bebeğimde çok ağlıyordu gaz sıkıntısı vardı bio gaiya kullanıyorduk yetmiyormuş metsil de kullandık aglamaları geçti sonra yine başladı aglamalar o zamanda sütüm yetmiyormuş yani demek istediğim ağlamanın sebebini bulun kuzum sıkıntısı olmasa40 ı içinde bebek genel olarak uyur zaten
MerVefa pinarsvcn gazı var ya benimki kesin düzelmez bende dünden beri metsili kullanıyorum bakalım inşallah fayda verir canjm
-erCansu- MerVefa seni korkutmak gibi olmasinda benim melek guzel oglum 40ı cikinca acayip bi cocuga donmusti gaz sancilari deli gibi aglamalari kafaui yicektim bi ara
pinarsvcn MerVefa metail agızdan gaz çıkartmayı kolaylastırıyor o yüzden gaz iyice bağırsaklara inmeden mutlaka gazını çıkartmaya çalış
Tugbaolgnn MerVefa benimde daha kırkım Çıkmadı banada öyle söylüyorlar doğru mu bilmiylrum ama şu bir gerçekki bebekler geceyli gündüzü ayırt edemiyor kırkına kadr benm bebeğimde geceleri hiç uyumuyordu şimdi 5 gün kaldı kırkımın çıkmasına ve bebeğim düzeldi üç üç buçuk saat uyuyor sızlanmadan mızmızlanmadan gaz problemi olmadığı sürece o yüzden doğru olabilir
MerVefa Tugbaolgnn İşte bizimkinin gaz problemi var canım damla kullanıyorum ama henüz faydasını görmedim büyük ihtimalle bu gazı hiç geçmeyecek gaz yapacak şeyler yemiyorum ama demekki olası var yine oluyor ama yinede bir umut inşallah Bağırsakları düzelir en azından gece uyur
Tugbaolgnn MerVefa benim doktprım emen çocukta gaz problemi normal anne sütünğn yaradığını da gösterir bu demişti bende gaz damlaları kullanıyorum hiç bir işe yaramıyor ama interneeten kiraz çekridekli kemer aldım yatağıda var onun ama ben kemerini aldım ısıtıyorsun bebeğin karnına koyuyorsun masajşar yapıyorsun o soğuyunca çıkartıyprsun ve rahat gaz çıkartıyor mssajlada destek veriyorsun birde 1 ayı geçtiği için doktorum bir çay kaşığı rezene verebilirsin dedi bende içiyorum sabh akşam gece yatmadan da bebeğime veriyorum ve çok şükür 3 gündür rahat yatıyor gaz sorunu yaşıyıcaz belirli bir zmn önemli olan bebek için kolay geçmesi çok sancılanmaması bence denemelisin
Annelik9292 MerVefa allah razı olsun rabbim hepimize yardım etsin bebeklerimize de onlar içinde çok zor
Huriye48 MerVefa bana da öyle dediler, dört gözle kırkını bekledim, vay arkadaş düzeleceğine daha kötü oldu, biraz çektirdi ama sonra düzene girdi yavaş yavaş
MerVefa Huriye48 zaten benimde şu anda çok kötü huylari vs o yüzden bu on günde değişecek değil sanmıyorum ben de kırkla alakalı olduğunu demekki zamanı gelince iyileşiyor sabretmek lazım 😊
Elifinannesi101019 MerVefa valla annemde bana hep diyordu 40indan sonra azalir 40indan sonra soyle boyle tam 3 ay aglama krizi cektik simdi cok iyiyiz cok sukur onceden is bile yapamazdim sac bas dagilirdi ama simdi cok cok iyiz Allaha şükür 2.5 dan sonra daha iyi oluyor hersey kisacasi
MerVefa Elifinannesi101019 iyi bari canum inşallah bizimkide düzelir yaa valla ilk bebeğim ve resmen lohusalık depresyonuna girdim hayattan soğudum yaa. Allahım inşallah bu zor günler hızlı geçer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Elifinannesi101019 MerVefa geçer inşAllah canım Allah yardımcımız olsun ama güldüğünde herşeye değdiğini anlayacaksın
Minammm MerVefa keşke benimkide hep ağlasa hep uyuyor korkuyorum zorla uyandırıyorum emzirmek için 1 dakika uyanıyor geri uyuyor normalmi sizce 😏
MerVefa Minammm bebeğim öyle olanlar da var duyuyorum yanı korkma Allah’ın izniyle sıkıntısı yoktur bebeğinin doktora gittiğinde bi sor sıkıntısı yok der büyük ihtimalle öyle diyorum genelde aksini duymadım hiç yanı gönlünle ferah tut ve kendini şanslı hisset . Bende öyleymişim mesela bazı bebekler akıllı olurmış camım . Kokma yani yine de gidince doktoruna sor için iyice rahatlar inşallah ❤️❤️❤️
Minammm MerVefa bebeğim kuvezde canım iki gündür emzirmeyi deniyoruz emmiyo hep uyuyo beslenme sıkıntısından eve getiremiyorum zaten insanın içi gidiyo güçsüz olduğunu görünce keşke her dk aglasada içim rahatlasa 😏 sağlıklı olsunlar da her dk aglasinlar canım şükret
Mevara MerVefa çok da fark etmiyor bence. Sonuçta çocuk 40 çıktıktan sonra Farklı bir şeye dönüşmüyor bebek aynı bebek 😂
Waffle MerVefa Bu zamanında büyüklerimizin söylemiş olduğu altı Cok da dolu olmayan bir söz diye düşünüyorum. Bebekler zamanla dış dünyaya alisiyir eğer olumlu yaklaşımlar yaparsak zamanla bunu alıp düzenleri kuruluyor ama tam tersi olursa daha sikintili da olabiliyor. Yani ben çok inanmıyorum sizin tavrınız yaklasimizni bunu belirler 😊