pinarsvcn MerVefa muhtemelen bende gaz çıkarıyor diyodum ama o damlaları kullandıktan sonra yetmediğini gördüm bide sen boll boll rezene iç
MerVefa Fadime0144 bende öyle düşünüyorum kolik mi acaba dedim doktora bir şey demedi . Pazartesi tekrar götürcem doktora bakalım seninki kaç aylık canum
Mrs_Sunshine MerVefa Valla benim oğlum 40ından önce çok uslu bi bebekti süt içer uyurdu. Tabi geceleri uyanırdı bi tek onun dışında çok iyidi. 40ı çıktı resmen o akıllı çocuk gitti yerine tuhaf bişey geldi 😂😂😂 5 ay 1 günlük hala aynı. Yaramaz
MerVefa Mrs_Sunshine ya bilmiyorum ya valla ben şimdi çok zorlanıyorum çok ağlıyor hiç uyumuyor bekli de benimki akıllanır Allah’tan ümit kesilmez 🙏🏻🙏🏻🤗🤗
Mrs_Sunshine MerVefa Bol dua oku üstüne. Öyle böyle büyüyorlar işte. Sanki biz akıllı uslu mu büyüdük kim bilir annelerimiz ne çektiler bizden 😂
MerVefa Yasehamza aynen öyle canım bu sefer de emdikçe gazı yine oluyor sıkıldım ya ağlıyor ediyor değişmez gibi geliyor hiç sanki 😔😔😔
Gayee MerVefa bızede öyle dediler şimdide 3 ayı bekle diyolar 😅 1 ay 21 günlük oğlum huysuz baya bence nasıl başlarsa öyle gidermiş huysuz bizimkiler 😬 dışarı arabaya bı yere gittiğimizde asla kalkmıyor evde yatmiyo çocuk 😬