egee_momm derin0_ bende 25 yaşındayım açıktan okuyordum sonra hamilelik vs. Sınavlara gidemedim bu sene tekrar girip açıktan bitirmek istiyorum
minikannsi derin0_ onlara selam söyle kendilerini gelistrmek istemeyen insanlar sinir oluyrm. Ben 18 yaşında üniye gderken 40 yaşında iki çocuklu sınıf arkadasm vardi, 31,27,25 cook sinif arkadsm vardı oku valla çok güzel bı şey
bmmomss derin0_ ben açıktan şuan okuyorum tekrar bi üniversite gayette rahatım örgün olarak bilemem tabi ama 🙌
yagmur_vera derin0_ yadırgama konusunda üniyi soruyorsanız: yaşımı göstermiyordum açıkçası onun için hiç sıkıntı çekmedim o konuda ki göstersen bile yaşını orası üniversite ve her yaştan insanın olması normal bir durum
Hiilyuss derin0_ yok kız okulu kazanırsın onda bir sey yok sonraki kısım seni zorlar mı diye düşündüm
muno112 derin0_ 25 yaşındayım aciktan onlisans 2. Sınıf öğrencisiyim örgün de öğretmenlik 1. Sınıfım. Dinleme kimseyi bosverr ben çok memnunum 17 18 yaşında sınıftan kankilerim var 😂
derin0_ muno112 aa hangı bölüm bende önceden öğretmenlik ıstıyordum ama atanma sıkıntılı dıye vazgecmıstım
muno112 derin0_ sosyal bilgiler ogretmenligi benimki. Benim amacım MEBe atanmak değil zorunlu dogu görevi yapmak istemiyorum özelde iş bulmak için okuyorum. Cocugum da benimle okuluna gider okul bitmeye o da 5 yaşına gelir inşallah planladığım gibi olursa tabii