derin0_ Hiilyuss destegım yok evet ama hergün bır ıkı tane vıdeo ızlıyorum sonra test çözücem bır ıkı aya da soru çözümüne baslarım dıye düşündüm yoksa evet çok zor oluyor zaten
Hiilyuss derin0_ yok kız okulu kazanırsın onda bir sey yok sonraki kısım seni zorlar mı diye düşündüm
Mircet derin0_ ay saçmalama 25 yaş ne ki daha çok gençsin istediğini yaparsın benim annem üniyi 52 yaşında kazandı
tubasd derin0_ 25 yaş bişey değil ama neden örgün AÖF daha rahat olur senin için devam zorunluluğun olmaz videolar çıkmış sorular vs elinin altında olur bölümün ne
derin0_ tubasd auzef çocuk gelısım okuyorum şuan tek dersım kaldı bıtınce kpss den atanmayı denıcem olsa bılr yınede unı okumak yanı okula gıtmek ıstıyorum hayalımdı kazandıgım zaman pandemı denk gelmişti ıkı sene evden uzaktan eğitim gördüm okula gıdemedım hıc şansıma sonra dondurdum
yagmur_vera derin0_ 24 yaşında üniye başladım hiç de geç değil hatta Yüksek lisansımı bile tamamladım. Şimdi 35 yaşında Ales’e hazırlanıyorum. 🥰 Geç değil yani 😊
derin0_ yagmur_vera tebrık edıyorum sızı banada nasıp olur inşallah 😌 ortam nasıldı yanı yaş olarak yadırgayan oldu mu
yasmin525_ Hayır tabikide geç değil. Millet yapamadığı şeye kusur takar aldırma sen hedefini belirle ve öyle çalış canim inşallah herşey umdugundan daha güzel olur
yagmur_vera derin0_ yadırgama konusunda üniyi soruyorsanız: yaşımı göstermiyordum açıkçası onun için hiç sıkıntı çekmedim o konuda ki göstersen bile yaşını orası üniversite ve her yaştan insanın olması normal bir durum
egee_momm derin0_ bende 25 yaşındayım açıktan okuyordum sonra hamilelik vs. Sınavlara gidemedim bu sene tekrar girip açıktan bitirmek istiyorum
minikannsi derin0_ onlara selam söyle kendilerini gelistrmek istemeyen insanlar sinir oluyrm. Ben 18 yaşında üniye gderken 40 yaşında iki çocuklu sınıf arkadasm vardi, 31,27,25 cook sinif arkadsm vardı oku valla çok güzel bı şey