Ardenaden 1 saat bile bekelemniz hala hata aramaniz lazim.artik yani nasil.olr bu nasil.olr yarabbim artik gercktn bunlri okudukca basimi taslara vura vura aglamak istiyorm
Melekhnm Ardenaden maalesef bende ölmek istedim o an kalbimmms sıkıştı arıyorum sosyal hizmetlere bağlanmıyor emniyet de açmıyor inanın çok kötüyüm
Melekhnm mmomyskaan yaa kim aynı evin içine girmeden bilebiliri ki hanım efendi zateh kardeşin olaack ibne Kaçırdı yapmayın etmeyin dedik çok
silamertt Melekhnm neee! Sen ciddi misin çocukların yanında cinsel ilişki mi ? Allah belasını versin sapık Allahim o çocuklara ve annelerine yardım etsin hemen polisi arayıp şikayet edin acilen
Lolik Melekhnm polise nasıp ulaşamıyorsunuz onu anlamadım . Gelininizle iletişim kurabiliyorsanız kades indirmesini söyleyin ve hemen düğmeye bassın dakikalar içinde polis adrese geliyor
masalozgur Melekhnm sen yaz bakalım adresi iletişim bilgileri ben ekipleri yönlendirme yaptırayım eşime …. eşim polis memuru
Tomris-Hatun Melekhnm Allah onu kahretsin haysiyetsiz . Hemn polisi ara kuzum hemen adreside ver noldur
silaa66 Hadi telefonu açmıyor emniyet ? gidin o halde gidin şikayetçi olun gitmişken kendi eşinizden de olun postlarınza baktığımda ruh hastası ile evliymişsin
Melekhnm delihatun01 beni deli etmeyin lütfen ben farklı bi ildeyim 155 diye girmedim ağrı Doğubeyazıt’ emniyet diue girdim no açmıyor ekran görüntüsü atim de kendinde de ara o halde girin bakın
Melekhnm masalozgur ben size numaramı vereyim çok iyi olur burda yazsam millet inanmıyor şaka gibş yada özelden yazar mısınız buranın mesaj bölümünden
GoktugMoms__ Melekhnm hey Allahım biran önce şikayet edin yanında cinsel ilişkiye giren neler neler yapmaz
Mazikeen Melekhnm sakın böyle yazalara bilginizi vermeyin sakın daha önce yaşanmış olaylar var. Kendini polis olarak tanıtıp aynı böye ekip yönlendircem diyenler oldu. Direk 112 yi arayın