Melekhnm Kendi erkek kardeşimi şikayet edecem ağrı Doğubeyazıt sosyal hizmetlere nasıl şikaye edebilirim çocukar için lütfen yardımcı olun nereye şikayetçi olabilirim çocukların durumu iyi değik sosyal hizmetlerin inceleme yapmasını istiyorum
silamertt Melekhnm eşi şikayet edemez mi ? Yada sosyal hizmetleri arayıp durumu anlatsanız çocuklarına şiddet uyguluyor deseniz?
Melekhnm silamertt arayacm işte neler neler yapmış akıl almaz şeyelr çocukların yanında cinsel işiki bile uapmıs çocuklar ağlayınca Tokat Tokat dövmüş 😏😏ben şu an ölmüs gibi hissediyorum bunları düşününce elimden ne geliyorsa yapacam nereye ne yapılıyorsa ondan soruyorum
Meri-Mel Melekhnm Nasıl yani terbiyesiz şey kim anlatıyor size hemen edin böyle bir insan için saniye beklemeyin vicdan merhametli sahibi herkes bunu yapar
Ardenaden Melekhnm inanmiyorum sakin susmayin cocuklr kac yasnda nasl ya alahim kendimi parcalicm burda ya yemin ederm ne is yapior bu hic mi analmadiniz ne zmandir yasiyorlarmis.bunu size kim anltti bizide merkta birakmayin anltin boyle olaykari baltip kay olunca ortadn inanin bizlerde unutamiyiruz
Melekhnm Meri-Mel lanet olsun ona Allah’ından belasını bulsun o kadar bitkinim beynime kan gitmiyor ben ölü gibi hissediyorum gelin anlattı doğrı olduğunu da eminm arayacam tabi aslaa durmam😞😞
Ardenaden 1 saat bile bekelemniz hala hata aramaniz lazim.artik yani nasil.olr bu nasil.olr yarabbim artik gercktn bunlri okudukca basimi taslara vura vura aglamak istiyorm
Melekhnm Ardenaden maalesef bende ölmek istedim o an kalbimmms sıkıştı arıyorum sosyal hizmetlere bağlanmıyor emniyet de açmıyor inanın çok kötüyüm
Melekhnm mmomyskaan yaa kim aynı evin içine girmeden bilebiliri ki hanım efendi zateh kardeşin olaack ibne Kaçırdı yapmayın etmeyin dedik çok
silamertt Melekhnm neee! Sen ciddi misin çocukların yanında cinsel ilişki mi ? Allah belasını versin sapık Allahim o çocuklara ve annelerine yardım etsin hemen polisi arayıp şikayet edin acilen