selinnkk gizembsr https://www.bioderma.com.tr/urunlerimiz/atoderm/cream-ultra bunu kullanıyorum bebek için de uygun şişedeki görselde görebilirsiniz. Doktorumuz da uygun gördü.
efelinamoms gizembsr hem kendim için hemde çocuklarım için bioderma tercih ediyorum ben 😊 benim yüzümdeki küçük küçük sivilceleri yok ediyor resmen çocuklarımdada soğuk yanığı ve kuruluğu olmuyor
krlce Benim bebeğimin yüz ve vücudunda egzama var. Bu sebepten nemlendirici kullananlar hangisini önerirsiniz acaba
newmom2023 Bebeğimin de cildi çok kuru mustela vb kremler Yağlar fayda etmedinonwri üzerine soitenn pediatrik plus aldık sürekli onu kullanıyorum artık hem İyi geliyor hem kokusu güzel emilimi de iyi. İlkini eczaneden aldım artık İnternetten sipariş veriyorum.
lnsaa Hem Nemlendirici hem losyon her duştan sonra babyicon losyon kullanıyorum hem yumuşacık oluyor hem lavanta kokuyor uyku öncesi iyi geliyor. Onun haricinde bioderma atoderm en iyisi o
misra90 gizembsr benimde bebegimin kulak arkasi cok kuruydu doktor egzamaya donebilir dedi 2 kez bepanthen sensidaily kullandim aninda gecirdi cok etkili.