cansu000 gizembsr la roche posay kullanıyoruz biz, alerjik bebek zaten, içeriği cok temiz degil sna bebeğime iyi gelen tek sey
keremegeee gizembsr biz doktor önerisiyle biolane nemlendirici krem kullanıyoruz çokta memnunum içeriği temiz
thesocialmom Doktorumuz atopik cilt oluşumuz sebebiyle bephantol ve mustela stelatopia önerdi. Her ikisinide denedim yoğun nemlendirici özelliğiyle çok memnun kaldık. Mustela stelatopia dan aile boy devam ediyoruz çok memnunuz👍🏻
Diva gizembsr mustelanın her çeşidini kullandım olmadı bepanthol kullandım oda olmadı şuan bioderma kullanıyorum işe yaradı pullanma sorunu ortadan kalktı
eylulunannesiii38 gizembsr bebeğimin cildi çok kuru ve bölge bölge egzaması vardı dermakidda organics tüm vücuda sürüyorum muhteşem bir nem sağlıyor egzama bölgelerine de mustela stelatopia intense kullanıyorum egzama falan kalmadı
Usnac4559 gizembsr canım ben kızıma mamaaura nın nemlendirici kremini kullanıyorum memnunun yenilebilir formülü olduğu içinde içim çok rahat
selinnkk Egzama problemi olan biri olarak yıllardır Bioderma Atoderm kullanıyorum, kızıma da sürüyorum tüm aile kullanabilir.
selinnkk gizembsr https://www.bioderma.com.tr/urunlerimiz/atoderm/cream-ultra bunu kullanıyorum bebek için de uygun şişedeki görselde görebilirsiniz. Doktorumuz da uygun gördü.