newmom2023 Bebeğimin de cildi çok kuru mustela vb kremler Yağlar fayda etmedinonwri üzerine soitenn pediatrik plus aldık sürekli onu kullanıyorum artık hem İyi geliyor hem kokusu güzel emilimi de iyi. İlkini eczaneden aldım artık İnternetten sipariş veriyorum.
lnsaa Hem Nemlendirici hem losyon her duştan sonra babyicon losyon kullanıyorum hem yumuşacık oluyor hem lavanta kokuyor uyku öncesi iyi geliyor. Onun haricinde bioderma atoderm en iyisi o
misra90 gizembsr benimde bebegimin kulak arkasi cok kuruydu doktor egzamaya donebilir dedi 2 kez bepanthen sensidaily kullandim aninda gecirdi cok etkili.
selinnkk gizembsr https://www.bioderma.com.tr/urunlerimiz/atoderm/cream-ultra bunu kullanıyorum bebek için de uygun şişedeki görselde görebilirsiniz. Doktorumuz da uygun gördü.
duyguasyay gizembsr Sudocrem 3yaşa kadar bez bölgesi dışına sürülmüyor çok kalın yapıda zaten ben bioderma atoderm serisinden kullanıyorum günlük kullanıma çok uygun ve gerçekten çok güzel parfümsüz tavsiye ederimm 🙏🏽 bebe yağları yerine zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı kullanın veya güvendiğiniz doğal kantaron otu yağı kullanabilirsiniz
kuzuanasi gizembsr hindistan cevizi yağı tek geçerim 5 gündür yüzü pulpul olmuştu ne sürdüysem geçmedi 1 kere sürdüm hindistan cevizi yağını sadece hiç bişey kalmadı
mommyyy609_ gizembsr her ikiside kimyasal içerikli malesef içeriklerini araştırın mutlaka ve minoris ATO önerim hem doğal hem inanılmaz nemlendiriyor doğduğundan beri onu kullanıyorum
dilara_0 gizembsr Bioderma atoderm kullanıyoruz. Hem temizleme jelini şampuan olarak duş sonrası da kremini. Kendimde kullanıyorum 🥰
Cekuhazirsancikalimbalim gizembsr bebegimin cildi cok hassas mustela atopik kullaniyoruz hem yuz hem vucut cok rahatlatiyor puruzsuz yapip guze nemlendiriyor doktor tavsiyesiyle aldim
arzunurunnu gizembsr bioderma atoderm. Kızımın cildi çok kurumuştu pul pul olup sertleşmişti doktorumuz önerdi sürdüğüm anda düzeldi