@"edanur0 şu an senin net durumun nasıl bilmiyorum ama benim durumum çok vahimdi çok ağır şeyler yaşadım buna yaşama denirse benim fiziksel belirtim aşırı fazlaydı denge kaybım vardı gözlerim bulanık görüyordu kollarımda yüzümde yanma oluyodu vücudum kasılıyordu o kasılma geçtiğinde dizlerim tutmaz oluyordu atak geçiriyordum gece 2 saat zor uyuduğum günler oluyordu kalbim acı acı çarparak uykudan uyanıyordum hiç uyuyamıyordum kafamda sürekli birileri konuşuyordu sanki susmuyordu ve daha bi sürü şey önce ne olduğunu bilemedim yaşadığımın kimse etrafımda doğumdan sonra böyle olmamıştı gezmediğim poliklinik bölüm kalmadı hiçbirşey yok en son psikiyatriye gitmem gerektiğini anladım araştırmalarım sonucu ve ilaca başladım o zamanlar İzzet güllüyü bilmiyordum bir seneyi geçtikten sonra çıktı karşıma eve ilaç fiziksel belirtileri geçiriyo sakinlik veriyo ama bende psikolojik olarak hiçbir değişiklik olmamıştı hala yabancılaşma yaşıyordum ilaç kullanıyordum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyordum sürekli ağladım 1 yıl boyunca sonra İzzet hocaya denk geldim ve baya baya benim dönüm noktam oldu zihnimi dönüştürdü bakış açımı değiştirdi ondan sonra yabancılaşma giderek azaldı