edizinannesiii ipekkkkkkkkkkk evet özel olarak aldım doktorun yazdığı ilaçların kana yada süte karışma ihtimali varmış genel cerrah bana kullanma dedi ağrı kesici yazmıştı anestol diye bir krem yazdı ben faydasını görmedim ama emirathol sprey hayat kurtarıcı trendyoldan bakmanı tavsiye ederim.
Misbebegim ipekkkkkkkkkkk hayir doçent doktor bulduk uzun araştırmalar sonrasi o yazdı bunu kullanım dedi uzun süreli kabızlık ve çatlak tedavisi için
papatyam39_ ipekkkkkkkkkkk ben çok kötü oldum bu konuda hep ağlıyordum ilaçlarla bu süreci geçirdim ilaç olmazsa yine bu durumu yaşıyorum geçmiyor bacım geçmiyor
Sny_bsms Doğumdan sonra hemoroid makat çatlağı oldu yedi ay çektim baya baş zayiflamistim en son ameliyat oldum lazerle yaktı şuan iyiyim.
eloelo Sny_bsms merhaba bana da ameliyat dediler ben 5 aydır çatlak ve geçmeyen kabız yaşıyorum ameliyattan sonra geçiyor mu bu şikayetler süreç nasıl ilerledi. Emziriyorum nasıl olacak korkuyorum 😓 yatış falan vermediler değil mi
meryemceeeee ipekkkkkkkkkkk buldummmmm procto-glyvenol hem makat kısmına sürceksiniz hemde makat içine sıkacaksınız cok fayda görürsünüz
meryemceeeee ipekkkkkkkkkkk her büyük abdestinizi yaptıktan sonra makat bölgesini yıkayıp dediğim şekilde uygulayın şifa olsun
Sny_bsms Grupyildizi normal doğum yaptığım için çok zorlamadi ameliyat bir hafta hep sıvı beslendim kele paca filan yedim. Şuan iyiyim şükürler olsun.
papatyam39_ ipekkkkkkkkkkk Anestol merhem Procto-Glyvenol fitil Duphalac şurup Farklı bir krem kullandım fayda etmedi bunu iki üç kez kullanmamla hemen çatlak kanama kesildi Şurup da çok iyi afedersiniz dışkıyı yumuşatıp getiriyor zorlanma yaşanmıyor