ipekkkkkkkkkkk Kızlar makat çatlağı olup iyileşenler varsa yazabilir mi ? Doktorun verdiği hiç bir şey işe yaramadı
babybaby2406 ipekkkkkkkkkkk kuru incir yiyebilirsin bide sabah akşam sade soda iç dışkını yumuşatıyor fazla bişey hissetmiyorsun ben anca öyle idare ediyorum
cnsuuozzgen ipekkkkkkkkkkk bir parça pamuğa hafif ılık suyla ıslatın silin her altını açtığında bizim öyleydi iyi gelir
incimihre Hamilelik dönemimde Kantaron yağı sürüyordum hep pamukla baya yumuşatmıştı en azından işlerimi yapabiliyordum tavsiye ederim.
meryemceeeee ipekkkkkkkkkkk onun için bi krem vardı bulursan atayım cok rahat ediyosun hatta geciriyo gibi birşey
Seydag11 ipekkkkkkkkkkk yalan yok kafama gore sıkıyodm artik gecsin diye 5 i bulmuyodur ama. Sütüm bile acidan azalmisti o dönem cok berbat bisey
meryemceeeee ipekkkkkkkkkkk buldummmmm procto-glyvenol hem makat kısmına sürceksiniz hemde makat içine sıkacaksınız cok fayda görürsünüz
meryemceeeee ipekkkkkkkkkkk her büyük abdestinizi yaptıktan sonra makat bölgesini yıkayıp dediğim şekilde uygulayın şifa olsun
Misbebegim ipekkkkkkkkkkk balaban krem var antibiyotik ve ağrı kesici onu masaj yaoar gibi makatin içine yedirerek sür dedi doktor ayrıca her kaka sonrası suyla yıkayın ılık su oturma banyosu sonrası kremleme ve tabiki beslenme diyet kabızlık devam ettiği sürece çatlak geçmez
Grupyildizi 8 ay cektim gectiydi ben salak hrip oldjm anneme corba yap dedim oda aci koymus az dedi bn 3 kase ictim bidaha agridi salagim ben bugunden beri cekiyorum tekrar baslado odum kopuyo Allahim saatlerce gecmio agrisi
bengo ipekkkkkkkkkkk hamilelikten önce olmuştu hamileyken doktora gittim çatlak var dedi hiçbir şey veremem doktoruna sor dedi bende hakiki kantaron yağı kullandım 1 haftada geçti valla
imran_38 bengo çatlak derin miydi aceba bende kullansam kantaron yağı bende de var bi kaç gündür çok fenayım yaa çok zormuş demekki herkesde olabiliyormuş bu
edizinannesiii ipekkkkkkkkkkk emirathol kullan bende herşeyi yaptım son çare bu spreyi kullandım ama inatla kullan faydasını görüyorsun ilk kullanımdan itibaren