Zmh0311 Tatlican ay bir de ben bir de bir de bir şey daha diyeceğim bu kız bana çok komik bir video atmış ya o videoyu ben çok beğenmiştim de onu çok seviyorum o kadar güzel bir video olmuş o yüzden çok güzel olmuş ama ben bunu beğendim çok komik 🤣
mondecaidensecmeler Tatlican ben de özledim doğsunda çok güzel bir şey lazım ama sürekli olarak sakiz çiğneyin çok güzel bir şey bu çıktı 😂
Tombikdonerartikcokpahali Mavili-mavilimorcicek yok yani herşey gündem den 😂 arada bir imanımı da geçmiyorum 😂
Mavili-mavilimorcicek Tatlican Ben bir kere teşekkür edilmiş olan bir insan olarak kabul edilmektedir.😂
minikpandam-_- Tatlican ben bu kadar beklemiyordum ama bu sefer olur inşallah kuzum benim kızım sen o zaman ben sana ne yapıyorsun aşkım merhaba arkadaşlar tekrar tekrar yaşamak için çok önemli bir konu hakkında yardımcı olur musun 🤣🤣
Mavili-mavilimorcicek Tombikdonerartikcokpahali İmanını sorgulayan deyyuslar olmus önceden demek ki klavye bile unutmamış.😂
BENOYLEUYGUNGORDUMM Tatlican ben sana diyorum ki sen beni anlamıyorsun. Sen benim dediğimi yapmıyorsun. Ama benim için çok da önemli değilsin.