twobabymom_ Tatlican Ben daha yeni geldim eve gidince mesaj attim nasılsın Bende de böyle bir şey çıktı
oznurr__ Tatlican ben sana ne diyorum ben ne yapıyorum sen bana diyorsun ya sen beni sevmiyorsun ya da beni sevmiyor diyorsun ben de sana bir şeyler anlatıyorum ama ben sana ne yaptım 😂😂 Benim trip cümlelerinin hazır da bekleyişi 🤪
Zmh0311 Tatlican ay bir de ben bir de bir de bir şey daha diyeceğim bu kız bana çok komik bir video atmış ya o videoyu ben çok beğenmiştim de onu çok seviyorum o kadar güzel bir video olmuş o yüzden çok güzel olmuş ama ben bunu beğendim çok komik 🤣
mondecaidensecmeler Tatlican ben de özledim doğsunda çok güzel bir şey lazım ama sürekli olarak sakiz çiğneyin çok güzel bir şey bu çıktı 😂
Tombikdonerartikcokpahali Mavili-mavilimorcicek yok yani herşey gündem den 😂 arada bir imanımı da geçmiyorum 😂
Mavili-mavilimorcicek Tatlican Ben bir kere teşekkür edilmiş olan bir insan olarak kabul edilmektedir.😂
minikpandam-_- Tatlican ben bu kadar beklemiyordum ama bu sefer olur inşallah kuzum benim kızım sen o zaman ben sana ne yapıyorsun aşkım merhaba arkadaşlar tekrar tekrar yaşamak için çok önemli bir konu hakkında yardımcı olur musun 🤣🤣
Mavili-mavilimorcicek Tombikdonerartikcokpahali İmanını sorgulayan deyyuslar olmus önceden demek ki klavye bile unutmamış.😂