birisi007 yirmiikikasim23 Yaziyorum hatta onceki attigim postlara bakabilirsin. Ama bu kadar cok cevap gelmiyor 🤓
Tubatgn birisi007 Kimse bilimsel yorum yapmamış. Boş boş goy goy dönmüş. Sizin postunuza aynı sorunu yaşayan biri illa cevap verecektir.
yirmiikikasim23 birisi007 kendi adima konusayim fikrim varsa yardimci olurum ama bu postun basligi degisik ondan girilmis bakilmis ya
Zeyzey05_ yirmiikikasim23 aynen kocam tırrık yazdım bir sürü cevap geldi ama geçen kızım ishal yardım yazdım bir iki kişi cevap verdi sadece
ikiyavruskaannesii Patates haşlayın Cola içebilir Limona kahve döküp yesin eşiniz Son çare geçmezse hastaneye gidin. Geçmiş olsun
Zeyzey05_ ikiyavruskaannesii yaaa mis gibi cevap diğerleri gibi kasmamışsın dümdüz cevaplamışsın çok teşekkür ederim
Fatmauslu Zeyzey05_ cnm eczaneden ge_oral diye bir toz var al onu 1 litre suya yap . Direk kesiyor benimde geçen hafta oyleydi afedersin wcden cikamadim.bagirsak enfeksiyonu çıktı bu suyu içtim oymus ishalden kaynaklı o karı. Guruldamasi bile geçti
Cennetmahallesipembe 1 yemek kaşığı kuru çay yesin 1 bardak suyla hemen keser . Başlığa çok güldüm Allah hayr yağdırsın başına 😂😂
gmzshn Zeyzey05_ ya bu nasıl bi soru çocuk kucağımda uyuyordu gülmekten uyandı keşke Türkçe yazsaydın böyle komik olmuş
Elifdemir1907 Zeyzey05_ doktora gitsin muzla pirinç lapası veya patatesle kesilmeyen ishal ağır bir ishal olmalı insan tutamaz kaçırır altına doktora gitsin doktor ona probiyotik yazar düzelir bide serum vurdurursa yeme de yanında yat toparlanır 1-2 gune
Elifdemir1907 Zeyzey05_ beklemeden doktora gidin bence sıvı kaybı olursa kötü olabilir çünkü nasıl dayanabiliyor gitmeden onu da anlamadım çok zor bişey çünkü ishal olmak o karın ağrısı sürekli tuvalete çıkmak insanı yataklık ediyo geçmiş olsun
Zeyzey05_ Parsongan o an forumda gezerken eşim burda her şey soruyorsanız benide sor dedi . yazarkende bizim orada nasıl deniliyorsa öyle yazdım komiklik olsun diye.bizim orda öyle diyince güleriz niye kastınız bu kadar .