Sumemre sino12 iki oğlum da 3 buçuk kilo doğdu belki genetik bilmiyorum ama bana doktor muz kaşar peyniri ceviz önermişti son aylarda çokça yedim sağlıkla kucağıniza alın inşallah🤲
Sunismyson sino12 ben buna inanmıyorum açıkçası zaten anneden alacağı besini alıyor çünkü ben 102 kilo olmuştum son haftalarda. Son 10 gün boyunca abartmıyorum sadece salata ve ara öğün salatalık yemiştim 2 kilo verdim ama her kontrolde bebeğim daha da kilo alıyordu. Normal doğum istiyordum ama ne açıklık ne kanala inme vardı fitille başlatacaktık çarşamba gel dedi cuma gittim iki gün geç gittim diye doktorum iki günde 4 kilo üzerine çıkmış diye ölçtü fitil veremem rahmin yırtılır zor geçer eğer ki ölçümdeki kilo doğruysa dedi ve açlığa dayanamadığım için normal doğumu bekleyemem dedim ağlayarak sezaryen günü aldım 3.740 doğdu 39+5’te.
dammy sino12 39+4 doğdu kızım. 3610 Kaşar peyniri, her gün haşlanmış yumurta, badem, fındık, ceviz, muz bebişe kilo aldırır Ama düzenli beslenmeye çalışın; ben et, sebze, balık, bakliyat sırasıyla tükettim her gün Sağlıkla kucağa alın inşallah 😍
lidokain sino12 kaşar peynir ,kuru yemis yumurta, balık et yani protein, Yeşil mercimek, bunları çok düzenli yedim güzel beslendim. Ben bir de son hafta bir bardak süte çiğ badem fındık biraz bal bir tane muz ve 2-3 bebe bisküvisi atıp mikserledim ve içtim tabi şeker sorununuz yoksa yapın bunu ama sizde kilo alabilirsnz. 37.haftada 3650 kg doğdu oğlum acil alındım ben üstelik yani beklesem 4 olacaktı. Kendim de sadece 9 kg aldım ama ben hareketliydim
Beyzaveduru Benim kzım 4 kilo 90 gram doğdu. Her gün yumurta süt bir ara öğünde bir küçük kavanoz jersey sütü işe yoğurt, kuruyemiş yiyordum. Ceviz muz et balık vb protein ağırlıklı besleniyordum. Biraz da genetik bence çünkü ablamlar da hep 4 kilo üzeri benek doğurdu. Annem de beni 4700 gram doğurmuş 😄
sino12 Ay maşallah bacılarım hepinizi tek tek tebrik ediyorum dua edin bana da bende sizlere edeyim hamilelerin duaları kabul olurmuş 😂 bu yazdıklarınızı tek tek deniyecegim doğum 31 Aralık ben size muhtemelen unutmazsam 1 Ocak da yazarım kaç kilo doğduğunu eğer 4 kilo doğurursam eşimin sözü de var 4 kilo altın takıcam diye ama bakalım 😂
ebruegehan sino12 kaşar peyniri tuzsuz veya az tuzlu peynirler avakado ceviz badem fındık çiğ kaju olacak. Bide çiğ iç kabak çekirdeği . Tavuk , Kırmızı et , balık haftada en az iki kere bunlar. .bol yeşillik. Sebze her gün . kuru baklagillerden kırmızı ve yeşil mercimek kuru fasülye nohut bulgur . Ara ara pirinç ve makarna.(gebelik şekerine dikkat ) süt yumurta Meyveler mevsim e göre muz portakal kayısı nar mandalina elma ayva armut
ebruegehan sino12 hurma ile ilgili tek bildiğim doğuma yakın zamanda ananas ve hurma yemek bide ahduduu yaprağı çayı içmek normal doğuma yardımcı oluyormuş
sino12 ebruegehan normal olsa keşke diycem de artık iş işten geçti ananas yeme demişti bana diyetisyenim ama ozman daha 4 aylık falandı erken doğum olur dedi ama doğuma yardımcı da oluyorsa yenilir yani
ebruegehan sino12 tabi belirli bi haftadan sonra zaten bu da. .benimde her şey normal doğuma göreydi ama bizim ki son anda sezeryan a döndü. .👶 sağlık olsun
denizalismom sino12 Aslında herşeyi yemiştim . Çok ayırt etmedim ama günde 1 tane muz ceviz badem fındık yemiştim . 3700 doğdu oğlum
malajin sino12 canım senin aldığın kilodan çok bağımsız oluyor bence kızımda 14 kilo almıştım 2850 doğdu oğlumda 10 kilo alıp 3300 doğdu yediğin herşey size sağlık olarak gelsin hayırla kucağına al inşallah çok güzel duygular çünkü
muhammedinannesise sino12 ya açıkçası doktorum abla kaşar peynir avokado ve süt cicibebe demişti ceviz fındık hep bunları yedin 4 kilo doğdu bende sdce 41 haftaya kadar 7 kilo aldım
nursnmh sino12 1 haftada 600 grm aldirdim Ben kilo alirim diye hic düşünmedim Vişne suyu ictim sabah aksam kan yapiyor cok güzel Kaşar yedim sabah akşam tahin pekmez tükettim ben kilo alirim diye düşünmeyin yiyin
maygirl sino12 kaşar,muz,cewiz badem çiğ ama kavrulmis degil gbi kuruyemisler,balık,et proteinler yani,süt ürünleri,avakado,kurubaklagiller aklima şuan bunlar geldi
Credcent sino12 muz ceviz avokado kaşar peyniri ben en çok bunları yedim gebeliğim boyunca. Güzel kilo aldırdı bebeğime