someone123 Kaşar peyniri, kabak çekirdeği, çiğ kuruyemişler, muz, ev yapımı yoğurt. Ben bunları tüketmiştim ve gerçekten de işe yaramıştı
sino12 leylannpembemontu şuan bende çok tüketiyorum onları özellikle muz soda böyle söylemler olunca biz anneler üzülüyoruz bilinçsiz bir eş ve kayınvalide olunca baskı sağolsun işte bebek zayıf cart curt işte insanları örnek göstermeleri ya bak işte o 4 kilo doğurmuş maşallah falan insanın canını sıkmıyor değil 😂
selinbati sino12 hah bide tahin pekmez. Bu üçünü eksik etmeyin hergün yiyin benim oğlumda 38+3te doğdu
sino12 Kontes0011 maden suyunu bende çok içiyorum bide bebeğin suyunda azalma var dedi bol bol ilik suyu iç havuç suyu iç artık havuçtan tiksindim 😂
xbebegimx sino12 protein agirlikli beslenebilirsiniz doktorum en cok et tavuk balik hindi eti yarar demisti, ben neler yedim ama ona ragmen 2700 dogdu 38. Haftada zaten minyon olacagi belliydi dogmadan genetik demisti doktor🙂
malajin Canım ben geceleri yoğurda badem fındık ceviz ve iç kabak koyup yiyordum kabızlık yaşadığım için muz yiyemiyordum sorunun yoksa düzenli yersen sonuç alırsın hatta iç kabak çekirdeği bile yersen yeter sezeryan ise bence de sağlıklı beslenerek kilo aldır
sino12 malajin evet bitanem sezeryan olucak ilk kızımdada herşeyi yemiştim pilav falan 15 kilo aldım 2875 gram dogmuştu aslında bundada yiyorum ama dikkat ediyorum en son 6 kilo almıştım 31 haftasında daha 1760 gram bilmiyorum iyimi
malajin sino12 canım senin aldığın kilodan çok bağımsız oluyor bence kızımda 14 kilo almıştım 2850 doğdu oğlumda 10 kilo alıp 3300 doğdu yediğin herşey size sağlık olarak gelsin hayırla kucağına al inşallah çok güzel duygular çünkü
A25aa95 sino12 kesinlikle muz avakado süt badem fındık kabak cekirdegi bize sade soda benim ikizler 34 haftada ikside 2500kg dogdular
bikahveicelimmi sino12 ben hergün 2 yumurta bol peynirli tost karadut özü ile başlardım güne. Protein ağırlıklı beslenirdim tabii dengeli olmak kaydıyla. 4150 gr doğdu 38+2 de. He ben de 20 kg aldım o ayrı 😂😂
Sumemre sino12 iki oğlum da 3 buçuk kilo doğdu belki genetik bilmiyorum ama bana doktor muz kaşar peyniri ceviz önermişti son aylarda çokça yedim sağlıkla kucağıniza alın inşallah🤲
Sunismyson sino12 ben buna inanmıyorum açıkçası zaten anneden alacağı besini alıyor çünkü ben 102 kilo olmuştum son haftalarda. Son 10 gün boyunca abartmıyorum sadece salata ve ara öğün salatalık yemiştim 2 kilo verdim ama her kontrolde bebeğim daha da kilo alıyordu. Normal doğum istiyordum ama ne açıklık ne kanala inme vardı fitille başlatacaktık çarşamba gel dedi cuma gittim iki gün geç gittim diye doktorum iki günde 4 kilo üzerine çıkmış diye ölçtü fitil veremem rahmin yırtılır zor geçer eğer ki ölçümdeki kilo doğruysa dedi ve açlığa dayanamadığım için normal doğumu bekleyemem dedim ağlayarak sezaryen günü aldım 3.740 doğdu 39+5’te.
dammy sino12 39+4 doğdu kızım. 3610 Kaşar peyniri, her gün haşlanmış yumurta, badem, fındık, ceviz, muz bebişe kilo aldırır Ama düzenli beslenmeye çalışın; ben et, sebze, balık, bakliyat sırasıyla tükettim her gün Sağlıkla kucağa alın inşallah 😍
lidokain sino12 kaşar peynir ,kuru yemis yumurta, balık et yani protein, Yeşil mercimek, bunları çok düzenli yedim güzel beslendim. Ben bir de son hafta bir bardak süte çiğ badem fındık biraz bal bir tane muz ve 2-3 bebe bisküvisi atıp mikserledim ve içtim tabi şeker sorununuz yoksa yapın bunu ama sizde kilo alabilirsnz. 37.haftada 3650 kg doğdu oğlum acil alındım ben üstelik yani beklesem 4 olacaktı. Kendim de sadece 9 kg aldım ama ben hareketliydim
Beyzaveduru Benim kzım 4 kilo 90 gram doğdu. Her gün yumurta süt bir ara öğünde bir küçük kavanoz jersey sütü işe yoğurt, kuruyemiş yiyordum. Ceviz muz et balık vb protein ağırlıklı besleniyordum. Biraz da genetik bence çünkü ablamlar da hep 4 kilo üzeri benek doğurdu. Annem de beni 4700 gram doğurmuş 😄