tospikannesi_ kkbractnts bana göre değil ajsjsj😀 benim kızımın düzeni oldu bitti böyle bu saatte yatar bu saatte kalkar
etuerk Mervekumsaldeniz gündüz 2 yapar 6 uyunırsa 3 3.5 saat sonra uyur 1 saat uyur diğer uykusunu 14 te yapar 1 saat yapar eksi artı oynasa bile genelde aynı saatlerde uyur 3.5 tan sonra uyutmam uyandırırım akşam 7 7.5 dalmış olur
kayra_12072024 4 aylık saat 20.30 da uyur 12 de uyku arasında 120 Cc mama içer sonra sabah 7.30 8 de uyanır
bernaa53 7 aylık kızım akşam 7.30 8 gibi uyuyor sabah 8.8.30 bazende 7.30 uyanıyor sabahlaro keyfine göre 😀 o saatler aralığında 2 3 uyanıyor beslenmek icin tekrar uyuyor
Astral BilgeHanim tam 2 yaşına kadar aynı şeyi yaşadım benimki sadece öğlen uykusu daha fazlaydı 2 yaşında sütten kesince hatrı sayılır bir düzelme yaşadım önceden 10-12 kere kalkıyorsa şimdi 2-3 2,5 yaşında bu arada illa ki düzeliyor 😄 yakında düzelir merak etmeyin
Astral Good_mother peki uyku düzeni oturtmaya çalıştığınızda kararlı duruyor musunuz? Yoksa ne zaman uyumak isterse diye serbest mi bırakıyorsunuz? Bebeğim çok sık uyanmasına rağmen öğlen uykusunu geçe bırakmaz bir şekilde uyuturdum 1-2 gibi kalkar akşamda 9 da uyku rutini oluşturup uykuya hazırlar ve ne yaparsa yapsın ona uyumak zorunda olduğu mesajını verirdim bi zaman sonra alıştı direnmedi düzenide oturmuştu saati gelince uykusuda geliyodu şuan 2,5 yaşında 9 olunca kendine araba seçer babasına iyi geceler diyip uyumaya gideriz kararlı bir duruş önemli bunu bebeğinize yansıtmanız gerekir. Gerçi hala ayakta sallıyorum ama olsun uyku düzeni daha önemli şuan😀
Good_mother Astral ben de böyle düşünüyorum. Artık daha özen göstereceğim uyku düzenine uyku saatlerine
MamaBearGigi sudess 26 aylık Gece 8:00-8:30 yatış Sabah 7:00 kalkış atak, sendrom diş vb durumları yoksa düzen böyle, bi ara 11′de uyuduğu da oldu ama uzun sürmedi şükür 🥲
3kedili2bebekli Zeyzey6645 yok emmiyorlar uyaniyorlar su icip geri uyaniyorlar şimdi onu da bırakıyoruz doktorun önerisiyle
Alpimanyas sudess benimki 18 aylık tek uyku yapıyor genel yatış saati 9 fakat bazen uyku yapmadığında 6 da yatıyor
birceayaz saat 10 da başlıyorum uyutmaya 12 ye kadar anca uyuyo 7 aylık bebeğim gece 4 5 kez kalkıyor sabah 6 da ayakta maşşlah 😊😂
Tugba_mirac sudess 9 aylık akşam 21.00 sabah 8 gibi uyanır genelde. Gece sürekli uyanıyor diş sancısı galiba
rsoyturk sudess en geç 21:30 uyuyor, sabah 08:00 civarı uyanıyor. daha erken uyursa ona göre kalkıyor tabii. şuan 10.5 aylık ve günde 2 uyku yapıyor💞