BilgeHanim Dolores siz dünyada cenneti yaşıyorsunuz🧿🧿🧿 15 aylık 23 de uyuyor saat başı uyanıyor sabah 7 de ayakta. Gün içinde tek uyku o da max yarım saat. Kafayı yemek üzereyim. Büyüyünce düzeliyorlar mı??
Melikekader1 3kedili2bebekli Allahım henüz bir yaşında ve 12 saat uyuyor mu gerçekten nasip et Allahım
donut merve171214 2 yaş benimde 12 -1 arası uyur sabah 11 gibi kalkar Bebekliginden beri öyle hic erken kalkmadı 😀
3kedili2bebekli sudess benimkiler kesintili de olsa uyuyor gece su icmeye kalkıyorlar doktor bugün onu da bırakmamı söyledi bakalim
Benoyleuygungordum__ sudess 11 buçuk Aylık , Akşam 7 de uyur sabah 6 -7.30 arası lütfettiği bir saatte uyanır 😂
aslymom Benoyleuygungordum__ 7 de uyuyunca ne kadar sıklınla uyanıyo gece 8.9 aylarda uyku gerilemesinden sonra geçiyor mu acaba aralarda uyanma
nurbahar33 goktugunannesii_ selamlar , uyku eğitimi verdiniz mi ? ben de bu saatlerde uyusun istiyorum ama günümüz günümüze uymuyor ya
sareceymer goktugunannesii_ nasıl uykuya geçiriyorsunuz Allah aşkına benim kızımda 5 ay 12 günlük ama beşinci ayına girdiğimiz den beri gece uykusuna geçirmek en az üç dört saatimizi alıyor çok yorulduk vallahi hiçbir sery fayda etmiyor
eslem00 goktugunannesii_ benim bebeğim 4 buçuk aylık bende o saatlerde yatırmaya çalışıyorum ama 1 saat uyuyor uyumuyor geri kalkıyor neden acaba sonra uyutmadı zor oluyor tekrar
Prenses_annesi22 sudess sımdi uyudu 😁 gecelerıde bellı saatlerde beslıyorm uyku beslemesı yapıyorm kalkmıyor sbhda 8-9 kalkıyor bazen 5-6 gbı kalkyo flan tbı yatyo sonra gerı
hilalseher 7 aylıgız 20:00 da uyur genelde gece 3 gibi emmek ister sabahta 6 veya 7 gibi uyanır. Şu ara diş çıkartıyoruz bazen saat başı ayaktayız
Prenses_annesi22 sudess 4 ayına gırcek 19unda yatmadan besledım 120cc gece yatmadan beslerm 12 gıbı 120cc bide gece 4 gibi 120cc gündüz de 60 ıle 90 arası beslenıyor 2 saatte 1 geve 3-4 saat uyudugu ıcın 120cc ıcyo @hilalseher