AnnaGloria Gzide32 evet gerekli testleri yaptırdık sonucu bekliyoruz cennet hurması aldım da günlerdir çok sert kullanamadım o yüzden ek olarak armut aldım lif yapısı yüksek diye hatta bitkisel toz lif de aldım bugün çorbasına kattım onu da düzenli yapacağım
Hediyeslla Bizde 4 5 ay çektik gastroenteroloji bölümüne gittik korktuğu için tutuyor acır diye ondan kabiz dedi ve böyle 1 yıl 2 yıl süren varmış bize X-M Diet diye bur ilaç verdi 2 hafta en düşük dozda verdim hiç yukseltmeden çok şükür düzeldi simdi
AnnaGloria Hediyeslla peki size test yaptılar mı yani suan kafam şu durumdan karışık bize ilaç verdiler acaba sonuçlar çıkınca mı ona göre bir tedavi yöntemi sunarlar sonuç çıksın bana yine fayda etmeyen ilaç kullan derseler sizinle birlikte tedavi süreci anlatan bir annemiz daha var göstereceğim doktorlara ( iki farklı doktora da götüreceğim sonucu )
zencizeytin AnnaGloria bamya, pırasa,sıcak süt( gaz yapar ama bağırsakları çalıştırır) cennet hurması bunları denediniz mi?
AnnaGloria zencizeytin bamya ve pırasa yeni aldım henüz yemeklerini yapmadım ama her gün lifli besinler hazırlıyorum bugün çok şükür karnabahar ve havuçlu çorba artı ek olarak bitkisel lif kattım çorbasına öyle yaptı ama işte yarınlar da umarım böyle devam eder bizde sar başa oluyor cennet hurması bayadır sert yani yumuşak olunca tadı güzel oluyor onun bir püf noktası var mıdır acaba
Hediyeslla AnnaGloria hiç test falan yaptırmadı çocuğu yere bırakın dedi hareketlerini inceledi direk zaten cocuk dedi daha önce kabiz olmuş yaparken poposu acıdığı için korkuyor artık ve bir döngüye giriyor dedi direk ilacı verdi o ilaç iyi geldi daha önce götürdüğüm yerler lavman yaptı başka ilaçlar verdi hiç ise yaramadı taki bu ilacı kullanana kadar
zencizeytin AnnaGloria havuç en çok kabız yapan sebzelerden ne yazık ki. Karnabahar da gaz olarak mideyi rahatsız eder. Cennet hurması aldığım manavda yumuşak oluyor güneşe koymayı deneyebilirsiniz. Bunun dışında yulaf güzel bağırsak rahatlatıcı bir besin. Yulaf pisirip içine armut rendeleyin
gunesim61 AnnaGloria yoğurt çorbası gibi çorbalar yaparken normal un yerine yulaf unu koyun ve mucizesini izleyin👌🏻👌🏻
AnnaGloria gunesim61 ay çok iyi dediniz ben de yarın yulaf unu alacaktım ama aklıma gelmezdi terbiye katmak sağolun gerçekten ♥️
AnnaGloria Hediyeslla çok teşekkür ederim en azından iki doktorun söylediği tedavi yönteminden emin olmam açısından çok değerli yorumunuz 🙏♥️
AnnaGloria cemile161_ bir sefer eğer ağlayarak kaka yaptıysa canı acıdıysa korkuyor da olabilir dediğiniz gibi nasıl suan yapabildi mi
AnnaGloria cemile161_ ben sabah yumurtasını armut püresi ile yedirdim zeytin yağ da koydum ardından Hindistan cevizi yağı ve probiyotik de içirdim mamasına da lif koydum biraz bakalım bir kaç gün gözlemleyeceğim faydası olan birsey kesfedersem söylerim
AnnaGloria cemile161_ bir de aklıma bal kabağı geldi benim o da çözdürüyor bence küçükken işe yarıyordu o da denenebilir
cemile161_ AnnaGloria yaptı canım bıraz önce şükür cıvıktı katı degıldı ama bıraz zorlandı popo da çatlakta yok neden böle edıyor bılmıyorum
Peeri AnnaGloria Hindistan cevizi yağı verin. Instagramda hastalanmayançocuk sayfası var orda Hindistancevizi yağının faydalarını paylaşmıştı ve sizin gibi ilaca rağmen düzelmeyen kabızlığın düzeldiğini ifade eden çok kişi var. Hergün 1 çay kaşığı soğuksıkım verin. Bağırsak duvanınk da onardığı için bağışıklık içinde çok iyi. Çok çok faydalı bir yağ. Pişirmeden çorbası ılıdığında okuturum ben güzel içiyor. Tadı da güzel seviyor çocuklar
AnnaGloria Peeri evet canım bende takıp ediyorum kullanıyoruz bir kavanoz bitirdi yenisini açtım dün ben bir tatlı kaşığı kadar veriyorum sorun olur mu acaba