Busraym78 Yarenylmzz iki haftadır diyetteyim. Kendimi aç bırakmıyorum zaten migren hastası olduğum için hemen tutuveriyor aclikta🤦🏻♀️ sabah iki bardak su biri limonlu. Kahvaltıyı olabildiğince geç yapmaya çalışıyorum. Midemin durumuna göre sade kahve içiyorum o tok tutuyor acıkmaya yakın kahvaltı hazırlıyorum çok acıkmayi beklersen çok yersin 🤦🏻♀️ ara öğün olarak iki hurma bir kase yoğurt yiyorum o beni tok tutuyor. Bazen ceviz yiyorum. Sonra akşamda her yemekten yiyorum ama az yiyorum. Birde yemeği hazırlarken su içiyorum ki az yiyim. İlk başlarda insanı bir sarsıyor ama alışıyorsun 😂
Yarenylmzz Busraym78 maşallah ya böyle istikrarlı insanları görünce gaza geliyorum 😅 ben bir haftada 10 kilo verip yemeğe devam etme hayali kuruyorum ahahah
Busraym78 Yarenylmzz he bide Leslie yi demişsiniz. Havalar malum soğudu güneşli günlerde çıkıp yürüyorum yuruyemedigimde Leslie yapıyorum yarım saatlik. Bebeğim uyuyorsa dinlenip bi yarım saat daha yapıyorum. 2 haftada 75 den 68 e düştüm. Ekmek yemiyorum yulafla destekliyorum. Yersem abartıyorum kendimi kontrol edemiyorum bu yüzden kestim 🤦🏻♀️
Yarenylmzz Busraym78 ekmek olarak tam buğday ekmeği yiyorum bir dilim diğer türlü acıkıyorum hemen ya 🙉
emiray54 Yarenylmzz bnde, 69.90 çıkıyorm tartıda. 70 diyelim, 158 boyum. Bnde 60 olmak istiyorum ama, 1 yaş ve 4 yaş, iki çocukla maalesef olmuyor. Onlar yedikçe bende yiyorum 😃😁
Yarenylmzz emiray54 ayy iki çocuğun peşinde koşuşturmaktan düzen de kalmaz benim elim abur cubura gidiyo tek çocukla
-SweetPanda- Yarenylmzz Ordan seçebiliyorsun mesela tam ekmek yada 2-4 tane ekmek diye, yazdığın her şey çıkıyo arama motorunda. Atıyorum 200gram makarna yaptın 150 gram yedin ordan ayarlayabiliyorsun yani tam olmasına gerek yok zaten çünkü kilonu girdiğin an sana günde alman gereken kaloriyi göstericek. Ve dahası da var uygulamada az kalorili yapabileceğin tarifler de var mesela onları yapabilirsin sonra direk yediğini bilirsin🌸
asaf3467 Yarenylmzz bende bugün diyetisyenden geldim 1,5 kg vermişim bir haftada 2,5 ayda 12 kg verdim Suan 75,5 Hedef 60 😬
Yarenylmzz asaf3467 ilk haftanız mıydı maşallah. Diyetisyen öğünlerini gördükçe ben biraz şaşırıyorum ben yesem kilo alırım herhalde bünye meselesi 🫠
emiray54 Yarenylmzz öyle vala, niyetlendiğim gün ,Kendimi yemek yerken buluyorum. Yoksa 90 la doğuma girip 84 le çıktım. Oğlum 5 aylıkken biraz dikkat edince 2 3 ay da 12 kilo gtti. .72 ye düştüm. İki Aydan fzla oldu 2 kilo zor gitti. İnşallah veririz ne diyeyim 🤲🤲
zeydinannesiiii Yarenylmzz bende diyetistenle başladım, pazartesi günü ama kaçamak çok oldu öyle olunca sanırım kilo verme ilimdir. Pazartesi günü yeni listeyle daha gayretli devam edeceğim 🤭
Yarenylmzz zeydinannesiiii hadi bakalım ben de pazartesi tartılıcam burdan yazalım motivasyon önemli 💃🏻
Yarenylmzz emiray54 inşallah ya bazen kilo durabiliyor ara sıra detox ile bünyeyi şaşırtmak lazım sanırım 🤷🏻♀️
emiray54 Yarenylmzz öyle tâbi. Şöyle bişey de var, eşim işi gereği geç geldiği için, sabaha karşı onunla beraber de yiyorum. Oda vermeme engel oluyor.. kaza oruçlarım vardı bgn başladım. En azından dikkat ederek belki az yemeye alışırm.