venediktaciri Yarenylmzz ne güzel benim Kendiliğinden gitmedi 75 te durdu bende diyet başladım mecbur kaç kilo İle Hamile kalmıştınız
Sny_bsms Yarenylmzz eliptik bsikletim var yirmi dk sonra zumba canım o gün ne isterse o haraketi yapıyorum. YouTube da 15 dk yağ yakan egzersis var yazınca çıkar kadın erkek var o haraketler çok zor ama acayip iyi yağ yakıyor.
egemoms1303 Yarenylmzz suan 90 küsur 😏 boy 1.64 😂 Aralıklı oruç yapıyorum. Evde zumba yapar gibi halay çekiyorum 😂 1 kasımda başladım 4 kilo verdim 😂
Yarenylmzz Prensesannesiii38 nerden başlarsak kar bizim için 🫠 yediğim her gün ekstra kilo alıyorum kızartmalar vs hergün bizimle 😅
Blackcloud Kızartma, hamurişi, şeker ve türevlerini minimuma indirdim hatta yemiyorum diyebilirim. Bir haftada 86.6dan 84ü gördüm bugün maşAllah diyim. Regl oldum ödemim var büyük ihtimalle daha fazla verdim onuda regl sonrası göreceğim.🙂↔️
Yarenylmzz Blackcloud ilk hafta çok fazla gidiyor sıkı diyet yapılınca ödem vs ama sonrası zorluyor ya gıdım gıdım veriyorum 🫠🫠
Blackcloud Yarenylmzz İlk 15 kiloyu bir atayımda hayırlısıyla üstümden, gerisini hallederim artıkın napim.🫠🙂↔️😂
Yarenylmzz Blackcloud hadi bakalım bol eksilerimiz olsun 😅 geçen sene bir diyet grubu vardı instada öğün vs atıyorduk her hafta tartı fotosu o şekilde çok etkili olmuştu burda da yapabilir miyiz bilmiyorum o tarz bir şey iyi olur aslında
Blackcloud Yarenylmzz İnsta kullanmıyorum, burada da gruba giren çoğu kişi yazmıyor. Ben tek tabanca ilerliyorum.😃
-SweetPanda- Yarenylmzz Günde kaç kalori alman gerektiren bi uygulama buldum ordan gün içersinde yediklerini ve içtiklerini yazıyorsun ve alman gerektiği kadar kalori alıyorsun. Uygulamanın adı “Lifesum” rengi yeşil ve üstünde kocaman bir “L” harfi var. Aslında dietten ziyade almamız gereken kaloriyi alsak kilo almayız. Efsane bi uygulama indirmeni tavsiye ederim. Bedavaya kullanman için karşına çıkan aylık ödeme şeysini x’le yani kapat ödeme falan yapma veeee kullanmaya başlaa🥰