Tambirmom Anka29 mercimek çorbası mantar sote bulgur pilavı vişne kompostosu mor lahana mezesi ve kıbrıs tatlısı😋
Anka29 Anka29 bugün ne düşünüyorsunuz hanımlar Balkizlarim Birdunyabircennetannesi utkummm NeclaLeylaCeydaOhnealaneala sareveannesi_ uykusuzanne__ Elfgrn lidokain Liyakiz eylm1 Minigim38 feyzahmet NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Uykusuzhergeceeee Esoskirec Esinzhl Gencanne2 BalBocugum Tambirmom ilenalemin mihramomm1 ilenalemin efeninannesi4207
ilenalemin Anka29 bence bu sabit kalsın herkes he egğn ne yaptığını yazsın isteyen tabi.hepiözie fikir olur ya ne güzel
mihramomm1 Anka29 Evde ki bütün sebzeleri doğrayıp yağlayıp baharatlarini atıp fırına vericem yanına da makarna bide içecek usenmezsem sütlaç 😂menü uyumu deyince de ben 🙊
Anka29 Zumra_Fatma Mugerrr papatya__ Biricikannesi27 Minigim38 Burcukumsal defnemomm_ ebrarveannesi739_ Mefeannesi ekimannesi11 Busraata33 Pikapikapikacuuu Baklavanida lceLady Melisayda esraalic LadyGaddar beybat2023 minikurabiyeninannesi angrymomy CankizimRavzam Duyulurum gulirmak BENOYLEUYGUNGORDUMM ikibaloglanannesi
Minigim38 Uykusuzhergeceeee çorba hiç sevmiyor ek gıdaya başladığımızdan beri yediremiyorum, balık köftesi denedim onu da yemiyor, balığı da didikliyorum tavuk diye 1 2 ağzına veriyorum yoksa hiç yemiyor
ekimannesi11 Anka29 kızımın okulda beslenmesinde pizza vardı sabah onu yaptım bize de yaptım fazladan yanına da bişey bulursam tamamdır